Antena Căutare

Brenciu, în delir: “Dana Aron din Sighișoara, te iubește toată țara!” SINGURA voce de jazz de până acum la X Factor

După ce a ratat toate trenurile către X Factor de până acum, în acest an, Dana Aron a ajuns în gara X Factor și a făcut un show pe ritmuri de jazz de neuitat!

După ce a ratat toate trenurile către X Factor de până acum, în acest an, Dana Aron a ajuns în gara noastră și a făcut un show pe ritmuri de jazz de neuitat!

De 4-5 ani îmi cumpăr bilete de tren, ajung pe peron și trenul pleacă prin fața mea”. Semn de om conștient de sine. Unii se vor recunoște în cuvintele ei.

Când ai 37 de ani și ești jurnalist, tot soiul de scenarii încep să ți se desfășoare în fața ochilor. Până când spui: stop. Acum e atunci. Momentul de aur: mă urc în tren și merg să îl văd pe Brenciu :).

“Horia Brenciu este pe sufletul meu, are în el o copilărie aparte. E un nebun frumos! Știe ce face, îmi place suferința și implicarea lui - îl ador, cu alte cuvinte. Și încă ceva: când plec acasă, o să-l iau și pe Brenciu la Sighișoara”.

Dar până atunci, Meghan Trainor - All About That Bass. Cântec nominalizat la Emmy, trecut prin Billboard Music Awards, cunoscut și dacă...nu ești în target după cum spun jurnaliștii.

Dă-i play în video-ul de mai sus și vezi dacă îl mai recunoști.

Aceasta e magia Dana, prima voce de jazz de până acum de la X Factor. Cântă cu alunecările acelea a la Amy Winehouse iar dacă a-i asculta-o cu ochii închiși ai crede că e negresă. O moleșeală catifelată cu inflexiuni acute.

Dana Aron a primit trei de „DA” din partea juraților, iar remarca lui Bănică este memorabilă: „Mă bucur că ești în gara noastră mică și visele tale s-au urcat în accelerat!”.

Duo Voice şi Trei de NU! Au venit cu încredere, au plecat în lacrimi. "Ea din filmul ăsta, el dintr-un scurt metraj... Petcu Alexandru şi tRAP-ul de Teleorman! Am găsit pachetul complet: muzică populară + rap + emoţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x