Antena Căutare

'Buna seara…doamna profesoara!' sau cum s-a transformat Bittman in 'Hitman'

Doamna profesoara Raluca Vida. 32 de ani. Par rosu. Breton asimetric si ochelari. Silueta lunga, filiforma si atitudine. Vie dar la fel de ascutita ca alura. In prezent traducatoare, ex-profesoara de limbi straine la Universitatea de Constructii din Bucuresti.

Galerie
Marilyn Manson seamana cu ea, numai ca lui ii fuge un ochi

Doamna profesoara Raluca Vida. 32 de ani. Par rosu. Breton asimetric si ochelari. Silueta lunga, filiforma si atitudine. Vie dar la fel de ascutita ca alura.

In prezent traducatoare, ex-profesoara de limbi straine la Universitatea de Constructii din Bucuresti.

'O sa fie multe glume din partea lui Cheloo', o avertizeaza Dani in culise.

'Sper', vine raspunsul promp in timp ce Razvan o roteste pe doamna profesoara cu spatele spre camera. Ca sa dea bine tatuajul de pe ceafa. O labuta de pisica…si o completare din partea posesoarei: 'celelalte trei sunt distribuite in alte parti'…Probabil in cele patru zari.

Si pe aici ti-e valea spre scena. 'Buna seara…doamna profesoara!', 'Buna seara…doamna cantareata!'

Dialogul devine din start savuros. 'Sunteti profesoara?' 'Nu, am fost lector universitar, actualmente sunt traducator'. Sa fi fost tradata de ochelarii patratosi? Cert e ca jurata Delia a ghicit: Raluca e profesoara.

'Profesoara unde'?...se strecoara juratul Bittman in joc. 'La Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti'. De pe bancile careia Dan Bittman a iesit inginer. Absolvent de Hidrotehnica!

'Aaaa, am predat la Hidro!'

'Ce bine ca nu v-am prins!!'

S-ar zice ca Dan Bittman o place pe doamna profesoara, altfel cum sa interpretam: 'aaa….m-ati fi picat, nu de alta'! Ceea ce o sperie pe Delia care cu ochii maaaaari intreaba: 'sunteti a dracului un pic'?

'La cursuri is fantastica, dar la examen nu! Eu ma gandiesc la copii aia care ies dupa', zice doamna profesoara cu vadit accent ardelenesc.

Interesul domnului Bittman creste: 'doamna, domnisoara'?

'Divorcee', vine raspunsul. Pe un alt accent. Frantuzesc. O divorcee cameleonica, va sa zica.

'Am fost hapilly married pentru trei zile'. Daca nu aveti dictionar, inseamna ca doamna a fost casatorita trei zile. Orice minune tine trei zile pana la urma.

Dan Bittman se tranforma. E curios din cale afara. De nerecunoscut: 'a fost nepotrivire de caracter, bataie la fund, pe catedra? Cu ce va batea'?

Refuzat pe motiv ca detaliile sunt inutile, juratul rocker tine linia: 'ba daaaa. S-ar putea ca detaliile sa va faca pe dumneavoastra sa mergeti mai departe'!

'Cantati-ne'! 'Sa videm ce-o sa iasa'…

'Mon mec a moi', Patricia Kaas. Doamna profesoara intra in rol. E catranita si isi canta aleanul blestemandu-si barbatul iubitor de masini. Si nu de femei.

'Il parle d’amour comme il parle des voitures'! O unda de tristete de pe chipul doamnei. Cu care juratul Bittman nu e tocmai de acord, dar vrand sa termine propune sa se voteze.

'Da’ nu m-ati intrebat di ce am vinit la X Factoor'?!

'Dar chiar, de ce ati venit'?! sar intr-un glas Delia si Bittman.

'M-am uitat la concursuri din astea de talent-show si reality show si mi-am dat seama ca realitatea e trista pentru mine si pentru dumneavoastra, doamna cantareata. N-o castigat nicio femeie, veci'!

'ASA ESTE'! Si pare ca a castigat-o pe femeia Delia.

'Eu am venit aici sa spun atata'!...timp in care Bittman, aplecat peste masa juriului, articuleaza cu vocea scazuta: 'sa votam, sa votam, sa votam!...EU va dau DA! Aveti stare, aveti atitudine, nu sunteti chiar o frumusete! Acum ma scuzati ca'…

Doamna nu se descurajeaza si mizeaza pe chip interesant in timp ce Deliei ii pica mai greu decat destinatarei de drept non-complimentul.

Si mai sunt cuvinte demne de consemnat: 'doamna bine-pusa in pagina ar putea sa cante fara probleme Marylin Manson. Il stiti, nu? Vi-l prezint eu. Seamana cu dumneavoastra doar ca i se bate un ochi asa'…

Ajungand la consensul ca doamna nu se supara in veci ci 'se intristeaza numai' si ca Bittman are in continuare nevoie de dansa in boot-camp, avem o Patricia-Marylin.

Cu trei Da-uri. Si mai mult vorbit decat cantat! Juratii au avut chef de taclale si dupa ce Raluca s-a retras.

'Un personaj bine-conturat', concluzioneaza Delia. 'Ca Spiderman', completeaza Bittman.

Momentul a mai avut ceva memorabil: un Cheloo vadit cuminte si impresionat de domnul Bittman: 'va transformati, domnule Bittman! Si Batman are doua fete, dar nu ca dumneavoastra'!

Seria de super-eroi invocati de Dan Bittman continua: 'Catwoman'.

Gata, domnule Bittman. Ati fost foarte clar!

Dar oare Marylin Manson seamana cu Catwoman?...

Personaje de... poveste: Una din Shakirele lumii si matusica ei... Nu au ce cauta in industria muzicala! Bittman le spune necrutator: "Mai bine te faceai..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x