Antena Căutare

Când a început EA să cânte, sala a amuţit! Mădălina Căuş l-a lăsat fără cuvinte pe Ştefan Bănică: "M-am speriat puţin"

Simplitate, emoţie şi căldură. Acestea sunt armele "secrete" ale Mădălinei Căuş, concurenta cu una dintre cele mai speciale voci din competiţie. Deşi are doar 20 de ani, a dat dovadă de o maturitate surprinzătoare.

Simplitate, emoţie şi căldură. Acestea sunt armele "secrete" ale Mădălinei Căuş, concurenta cu una dintre cele mai speciale voci din competiţie. Deşi are doar 20 de ani, a dat dovadă de o maturitate surprinzătoare.

Mădălina Căuş ne povestea că a terminat Liceul de Artă din Galaţi, a făcut doi ani de pian, patru de balet, patru de canto clasic şi doi de modelling. Pe scurt, e pregătită să câştige X Factor!

Piesa "Stay", pe care a cântat-o la audiţii, i-a scos în evidenţă calităţile vocale şi a ajutat-o să ajungă în etapa Scaunelor, fiind una dintre marile surprize ale acestui sezon.

De această dată, Mădălina a făcut o alegere şi mai riscantă: Cesaria Evora - "Besame mucho". Ce piesă! Desculţă, cu o rochie lungă, vaporoasă, concurenta s-a lăsat purtată de val, iar talentul a ieşit imediat la suprafaţă.

Concluzia celor trei juraţi a fost foarte clară - Mădălina are o voce mult mai matură decât ceilalţi concurenţi de vârsta ei.

"Mădălina, nu ai nicio legătură cu grupa sub 20 de ani. Eşti foarte matură. Interpretarea a fost excelentă şi m-am speriat puţin", i-a spus Ştefan Bănică. Da, e specială, iar rock-star-ul ştie asta, aşa că o vrea în echipa sa şi în etapa următoare.

Pentru că cele şase scaune sunt ocupate deja, juratul trebuie să renunţe la cineva. Din păcate, Antinia Simion părăseşte competiţia. "Îmi pare rău. Să nu uiţi că eşti foarte talentată şi să ai încredere în tine să mergi mai departe", a spus Bănică.

"E şansa mea, acum ori niciodată!" Florin Răduţă a cântat din nou senzaţional şi a primit un loc în echipa lui... Endy Glikman a cam greșit, dar DOAR el are timbru „de nisip”! “Ai ceva din Bryan Adams, Rod Stewart, profită de asta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x