Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Caravana „X Factor”, show ce va debuta în toamnã la Antena 1, se pregãteşte pentru a şasea oarã de drum. Iatã care sunt oraşele în care va ajunge

Ajuns deja la al şaselea sezon în România, caravana supershow-ului de televiziune „X Factor”, care aduce în casele românilor mai mult decât voce, se pregãteşte deja de drum.

Ajuns deja la al şaselea sezon în România, caravana supershow-ului de televiziune „X Factor”, care aduce în casele românilor mai mult decât voce, se pregãteşte deja de drum.

Înscrierile au inceput pe www.xfactor.a1.ro, iar echipa va porni în curând în cãutarea urmãtorului X Factor al României. „Ai mai mult decât voce? Crezi cã ai factorul X? Aratã-le tuturor cã poţi fi urmãtorul câştigãtor, urcã pe scenã spre succes! Fii tu marele hit X Factor 2016!”, i-a îndemnat Rãzvan Simion pe cei care încã mai stau pe gânduri, întrebându-se dacã locul lor este pe scenã, iar Dani a completat: „Eşti relaxat, stai probabil la televizor şi deodat auzi sunetul X Factor. E chemarea ta! Muzicã gãseşti peste tot, dar scena ta este la X Factor!”.
Caravana va ajunge anul acesta pe 5 mai la Craiova, pe 7 mai la Arad, pe 9 şi 10 mai la Cluj Napoca, pe 12 mai la Sibiu, pe 14 şi 15 mai la Iaşi, pe 17 mai la Galaţi, pe 21 mai la Bucureşti.
Andrei Leonte, Tudor Turcu, Florin Ristei, Adina Rãducanu şi Florin Rãduţã sunt cei cinci mari câştigãtori de pânã acum ai concursului, care, în urma participării la emisiune şi-au gãsit locul lor în industria muzicalã şi au cucerit topurile de profil cu melodii ce şi-au adjudecat imediat titulatura de hit. „X Factor” continuă cu un nou sezon oferind altor artiști compleți oportuinitatea de a-și schimba destinul.
S-au legat prietenii de duratã şi colaborãri între foşti participanţi, cum este cazul Ioanei Anuţa (Jo), care a scos single-ul „Lasã-mã pe mine”, alãturi de Dragoş Udilã (Uddi) sau colaborãri între juraţi şi concurenţi, Delia şi Uddi, „Ipotecat”, Nicoleta Nucã şi Ştefan Bãnicã sau Adina Rãducan şi Horia Brenciu, cei din urmã invitându-şi concurenţii alãturi de ei în concerte.
Ioana Anuţa, care a reuşit în doar 5 luni de la lansarea piesei „Pânã vara viitoare” sã strângã 25 de milioane de vizualizãri pe YouTube, mãrturiseşte: „X-ul ãsta mã va urmãri toatã viaţa, pentru cã ãsta este ÎNCEPUTUL. Şi ştiţi ce? Tare mândrã sunt şi voi fi sã-l port mereu în suflet!”.
Zeci de milioane de vizualizãri a acumulat şi Nicoleta Nucã, care mãrturiseşte cã X Factor i-a schimbat viaţa: „La X Factor m-am descoperit pe mine, am descoperit multe laturi artistice ale personalitãţii mele, am cunoscut profesionişti şi am lucrat cot la cot cu o echipã minunatã; mi-am fãcut prieteni, cu care sper sã mã vãd pe scene şi în viitor”, mãrturiseşte frumoasa concurentã din cel de-al patrulea sezon al show-ului.

LISTA COMPLETĂ PRESELECȚII X FACTOR 2016
1. CRAIOVA (5 MAI)
Locatie: CENTRUL MULTIFUNCTIONAL CRAIOVA
Adresa: Strada Târgului, nr. 26

2. ARAD (7 MAI)
Locatie: HOTEL PARC
Adresa: Bulevardul General Dragalina, nr. 25

3. CLUJ NAPOCA (9,10 MAI)
Locatie: HOTEL UNIVERS T
Adresa: Strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 53-55

4. SIBIU (12 MAI)
Locatie: HOTEL APOLLO HERMANNSTADT
Adresa: Strada Nicolae Teclu, nr. 14

5. IASI (14,15 MAI)
Locatie: UNIVERSITATEA APOLLONIA
Adresa: Strada Muzicii, nr. 2

6. GALATI (17 MAI)
Locatie: FALEZA HOTEL BY VEGA
Adresa: Strada Roșiori

7. CHISINAU (17,18 MAI)
Locatie: HOTEL COSMOS
Adresa: Bulevardul Constantin Negruzzi, nr. 2

8. BUCURESTI (21,22,23 MAI)
Locatie:
UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA
Adresa:
Bulevardul Expoziției, nr. 1B, Sector 1

Video