Antena Căutare

Carla's Dreams, cucerit de farmecul lui Horia Brenciu! Publicul a intervenit în forță: "Fii mai departe o divă!"

Cei patru jurați fac haz de necaz, se amuză și se sfătuiesc. Ce să mai, sunt ca "o gaşcă de cartier", după cum spune chiar Carla's Dreams.

Cei patru jurați fac haz de necaz, se amuză și se sfătuiesc. Ce să mai, sunt ca "o gaşcă de cartier", după cum spune chiar Carla's Dreams.

Iar Horia Brenciu ține cu totdinadinsul să devină o sursă de inspiraţie pentru nou jurat. "Ar avea o viață și mai tumultoasă", crede el. "Aş putea să fiu antrenorul tău, Carla, dragă", însă momentul plin de patos a lui Brenciu a fost brusc întrerupt. De cine? De cine oare? "Să vedem, să vedem" ce a ieșiiit!

"Fii o divă mai departe!", se auzi din public. Și se făcu liniște, o liniște urmată de râsete zgomotoase. Cui i se adresa îndemnul şi, mai ales, de ce? Aruncați un ochi în materialul video de mai sus.

Ce ziceţi, a fost bună? Bineînțeleees! Și juraţii vă pregătesc mult mai multe momente amuzante şi explozive. Tot ce aveţi de făcut este să staţi în faţa televizorului, în fiecare vineri, de la 20:30.

X Factor chiar este mai mult decât voce!

Emilian Nechifor, concurentul de la X Factor care a făcut senzație, interpretare impecabilă pe Facebook. Voce, acorduri ... Delia Matache şi Horia Brenciu, despre masca lui Carla's Dreams: "Ne-am gândit să îl facem să se simtă bine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x