Antena Căutare

Carla's Dreams, misterios până la capăt! Juratul de la "X Factor" intră în platou pe baza amprentei și face declarații surpriză pentru Mihai Morar: "Am băut noi şi fără mască, dar tu nu ştii"

În sfârşit, juratul X Factor a lămurit povestea care a tot circulat, în ultimele săptămâni, potrivit căreia artistul intră pe platourile de filmare pe bază de amprentă.

În sfârşit, juratul X Factor a lămurit povestea care a tot circulat, în ultimele săptămâni, potrivit căreia artistul intră pe platourile de filmare pe bază de amprentă.

"Da, pentru că relaţiile dintre noi sunt unele de încredere absolută şi trebuie să mă amprentez de fiecare dată, pentru că noi nu ne cunoaştem. Sunt două persoane din trust care mă cunosc", a declarat Carla's Dreams, în cadrul matinalului de la Radio Zu.

După ce în presă a apărut o serie de fotografii în care artistul ar fi fost demascat, dilema amprentării a circulat intens în mediul online, dând naştere la tot felul de speculaţii, până astăzi.

Şi, cu această ocazie, Mihai Morar a avut parte şi de o mega-surpriza. Se pare că ar fi stat la acceasi masă, la o băută, cu Carla's Dreams, însă fără să aibă habar.

"Am băut noi şi fără mască dar tu nu ştii. Nu eram doar trei, erau mai mulţi oameni. Nu a fost o masă de zece ore. Am stat un pic", a povestit acesta, spre surprinderea prezentatorului de la Moring Zu.

Și Carla's Dreams are preferații lui! Cele mai tari cover-uri după piesa "Sub pielea mea", apreciate public de... Un concurent cântă și îi face masaj Deliei la „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x