Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Castigatorii X Factor, Tudor Turcu si Andrei Leonte, fac dezvaluiri in premiera! Cum s-au schimbat vietile lor dupa concurs

Tudor Turcu si Andrei Leonte au castigat X Factor, dar ce au facut dupa concurs? Cum ii trateaza lumea acum si ce sperante au in muzica? Cat de greu le-a fost in concurs si ce i-a mobilizat in finala? Ce crede Andrei Leonte despre castigatorul sezonului 2 X Factor? Castigatorii au dezvaluit raspunsurile acestor intrebari la Antena 2.

Tudor Turcu si Andrei Leonte, in finala

Tudor Turcu si Andrei Leonte au castigat X Factor, dar ce au facut dupa concurs? Cum ii trateaza lumea acum si ce sperante au in muzica? Cat de greu le-a fost in concurs si ce i-a mobilizat in finala? Ce crede Andrei Leonte despre castigatorul sezonului 2 X Factor? Castigatorii au raspuns la aceste intrebari la Antena 2.

Andrei Leonte spune ca familia l-a avertizat dupa concurs ca premiul a fost o rampa de lansare, dar ca il vor astepta lucruri grele mai incolo. A inteles ca nu gasesti faima imediat dupa concurs: "Trebuie sa iti faci relatii, sa stii cu cine vrei sa lucrezi".

Tudor Turcu, castigatorul sezonului 2 X Factor, spune ca mai mult decat succes, el doreste sa isi implineasca un vis:

In cadrul emisiunii, Tudor a dezvaluit faptul ca cel mai mare impediment in concurs a fost chiar el insusi. "Am luptat cu mine", a spus cantaretul, adaugand ca si in finala a avut probleme cu gatul, desi acest lucru nu s-a simtit pe scena.

Cat despre finala X Factor 2, Andrei Leonte spune ca i s-a parut normal sa castige Turcu. Tudor are o voce aparte si crede el, voturile de acasa au pregatit, oarecum, o "revolutie in muzica":

Video