Antena Căutare

Câștigătorul X Factor 2017, Jeremy Ragsdale, prezent în concertele lui Horia Brenciu. Juratul X Factor va străbate 4.500 de kilometri în turneul său național

Câștigătorul X Factor 2017, Jeremy Ragsdale, va fi prezent în concertele lui Horia Brenciu. Luna aceasta, juratul X Factor străbate 4.500 de kilometri într-un tuneu național.

Câștigătorul X Factor 2017, Jeremy Ragsdale, va fi prezent în concertele lui Horia Brenciu. Luna aceasta, juratul X Factor străbate 4.500 de kilometri într-un tuneu național.

Jeremy Ragsdale studiază muzica încă de la vârsta de șapte ani, este profesor de canto în Statele Unite, dar s-a îndrăgostit de România pur și simplu.

„Prima dată am venit în România luna aprilie. Şi asta pentru că am decis că limba română ar fi o limbă cool pe care aş putea s-o învăţ şi care m-ar ajuta apoi să învăţ şi alte limbi latine, precum italiana. Ce nu am realizat însă a fost cât de mult voi iubi România. E cel mai tare loc în care ai putea să fii“, a mărturisit Jeremy.

Dragoste la prima vizită

Și cum dragostea pentru România l-a determinat să-și reconsidere prioritățile, câştigătorul „X Factor“ a mărturisit că ia lecţii de limba română în fiecare zi, pe Skype, cu ajutorul unei profesoare. În plus, și cei dragi, de acasă, au început să învețe limba română.

„Am o familie mare şi iubitoare: doi părinţi care mă susţin, trei surori mai mari şi şase nepoţei pentru care încerc să fiu un model. Cu toţii mă susţin, iar uneori primesc mesaje de la nepoata mea în limba română, aşa că mă bucur că pot să îi expun şi pe ei la limba şi cultura de aici, din România“, a declarat Jeremy după ce a cucerit marele premiu la X Factor România.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant în ziua în care tatăl lui ar fi împlinit 85 de ani... Grupa lui Carla’s Dreams intră în Bootcamp la ”X Factor”: ”Domnul Bănică este antrenor la Real Madrid, iar eu de la o ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x