Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Solistul Carla’s Dreams, despre România: „Noi stăm de ceva timp împreună și probabil în cele ce urmează o să plec și în niște deplasări de lucru”

Sunt celebri, sunt controversați, sunt poate cel mai hot fenomen muzical al momentului, la noi. Toată lumea ar vrea să știe ce se ascunde în spatele măștilor pe care le schimbă la fiecare concert. Însă ei au de gând să-și păstreze anonimatul până la capăt! Solistul proiectului Carla’s Dreams – să-l numim „Sergiu” – ne-a vorbit despre creație, succes și, inevitabil, măști

Sunt celebri, sunt controversați, sunt poate cel mai hot fenomen muzical al momentului, la noi. Toată lumea ar vrea să știe ce se ascunde în spatele măștilor pe care le schimbă la fiecare concert. Însă ei au de gând să-și păstreze anonimatul până la capăt! Solistul proiectului Carla’s Dreams – să-l numim „Sergiu” – ne-a vorbit despre creație, succes și, inevitabil, măști.

Vin din Republica Moldova (mai precis din Chișinău), cântă în engleză, română și, uneori, rusă, piesele lor fac instant milioane de vizualizări pe YouTube, au fani care îi adoră și faptul că țin morțiș la anonimatul și la măștile lor incită curiozitatea tuturor. Melodiile lor vorbesc despre dragoste și despre realitățile de zi cu zi, cu versuri controversate și destul de analizate de domnii de la CNA, ceea ce nu face decât să le spo­rească succesul. Mai nou, misteriosul „Sergiu“ este și jurat al emisiunii de talente X Factor, probabil primul jurat care nu-și dezvăluie identitatea și căruia nu i se pot citi emoțiile pe chip. Iar în octombrie, Carla’s Dreams se pregătesc de câteva concerte peste hotare (Franța și Rusia) și de lansarea single-ului „Imperfect“.

Întrebat despre „ realția de îndrăgostire cu Ro­mâ­nia și în ce stadiu a ajuns”, Sergiu a răspuns:

„Noi stăm de ceva timp împreună și probabil în cele ce urmează o să plec și în niște deplasări de lucru. Una dintre piesele noastre este deja pe radio în Franța, în Rusia. Așa că vor fi perioade de despărțire de România, care sperăm să aibă un efect de întărire a relației noastre și a dorului.”

Citește mai departe AICI.

Video