Antena Căutare

Ce au in comun Pamela Anderson, Rihanna si teoria muzicala?...Pe Loreta!

Loreta are 17 ani. Sandalele romane, coada de cal si centura de la brau amintesc de un film. Cu o Printesa razboinica. Dar amazoana lamureste rapid audienta. E salvamar. De copii. Pentru ca „trebuie sa fie cineva care face si asta”. CV-ul se completeaza rapid: „sunt si eleva, si cantareata”.

Loreta are 17 ani. Sandalele romane, coada de cal si centura de la brau amintesc de un film. Cu o Printesa razboinica.

Dar amazoana lamureste rapid audienta. E salvamar. De copii. Pentru ca „trebuie sa fie cineva care face si asta”. CV-ul se completeaza rapid: „sunt si eleva, si cantareata”.

Poate ca asa au inceput si starurile din Baywatch, cine stie? Orisicat, pentru a se lamuri ca fata nu minte, Razvan si Dani cer o proba de talent. Langa Razvan care face pe mortul, Loreta se ghemuieste si explica rapid cum e cu primul ajutor. Razvan probabil ca nu sesizase unghiile cele lungi ale fetei. Altfel...

Si, "vorba ceea, ori chersinu scartaii, ori jupanul stranuta", ca reflexele motrice sunt puse in miscare si Razvan face raaaaaapid o semilumanare. Asa, lungit cum e, ridica picioarele la 45 de grade.

„Tații nu imi fac ochi dulci sau avansuri. Sunt fericiti ca am grija de cei mici. Nu sunt ca Pamela Anderson. E o responsabilitate mare sa fii salvamar la copii si o iau in serios!”

Haideti, baieti! Ca fata se descurca! Trimiteti-o mai repede pe scena!

„Esti salvamar la piscinia?! Aplauze, frate!!”, tine juratul Cheloo isonul. Ce sa iti facem, Loreta, daca te-ai laudat ca impresioneazi audienta cand spui ca salvezi vieti...

Ai intrat in gura lui Cheloo, ai rabdare: „Ai batut oamenii care au trecut de geamandura?” Inutil de adaugat „ca nu au geamandura in piscina”.

Dar Loreta nu se lasa. Ba chiar ii tine piept juratului Cheloo. La cei 17 ani ai sai se intimideaza greu. Semn bun!

Sa cantam! Man down, Rihanna!

Si canta Loreta. Cu alura de star o face pe jurata Delia sa fredoneze. Juratul Cheloo inca o priveste indecis. Sala e usor incantata de picioarele lungi ale fetei, de aerul de Tina Turner si, de ce nu, de hotararea cu care canta.

Parca ar iesi ceva. Oare ii va multumi pe jurati? Bittman e destul de distrat de refren si imita, pe ritm, cu bratele, o mitraliera. Ram-pa-pa-pam!

Dar jumatatile de masura nu merg la X Factor! „De ce, de ce, de ce scapasi vocea acolo?”, sesizeaza jurata. „Tocmai acolo unde era cel mai important! Si era simplu, ca era pe voce de cap? Mai fa o data!”

Adevarat graia juratul Bittman cand spunea ca Delia a facut prea multa carte (n.r. vocea de cap e "partea vocii" folosite la descrierea rezonantei simtite de cel care canta, si anume in cap”)

Intre timp, Loreta, debusolata putin, uita versul. Acelasi vers ce il captivase pe juratul Bittman: rampapam!

Intr-un final, a cappella, ii iese. Binisor. Mai bine decat cu negativ…dar…”trecerea de pe cap pe piep trebuie sa o prinzi. N-ai cum. Rihanna o face perfect”. Vocea de piept este vocea folosita in viata de zi cu zi…

“Asa e el, e setat”…

Mai putin preocupat de teoria muzicala, juratul Bittman o trece in boot-camp. “E inalta, e frumoasa, cand o sa fiu batran si o sa ma inec in piscine o sa ma salveze.”

Amanand jurizarea, pentru ca nu a avut colac cand era mic si primea masinuta cu roata lipsa, Cheloo se simte dator cu o alta evaluare: “urata piesa”, spre deliciul salii. Si da, rece, si poate justificat, NU.

1-0, Cheloo. Primul moment in care amazoana noastra lasa garda jos. Nu-ul asta nu l-a vazut venind...

Dar cum jurata drege mereu oalele sparte, readuce si de aceasta data zambetul pe chipul usor mongol al Loretei: “cred ca ai sanse. Mi-a placut atitutdinea si ai prins din accentual ei. Ceea ce inseamna ca ai ureche muzicala. Raspunsul meu este DA.”

Loreta se lumineaza. Asadar nu e amazoana. E cat se poate de copil. Si a venit la X Factor cu tot sufletul. Merita un BRAVO!

Incurajeaza-o pe pagina de Facebook!

Gospodina, bubulina… va rugam parasiti incintaaa!... Patru fete cucuiete, frumusele si satisfacute. De Cheloo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x