Antena Căutare

„Ce e asta? Nu e aia bună?”. Andrei Geamăn deschide sezonul în forță! “Tennesse Whiskey” și primele aprecieri: „Hai, mă, că e bun!”

La X Factor superstițiile nu-și au locul și dacă un moment începe cu o greșeală de... melodie, asta nu înseamnă că totul se va termina prost. Ba dimportivă. Andrei Geamăn este dovada vie că vocea nu ține cont de ghinioane.

“Tennesse Whiskey” este melodia care a deschis noul sezon X Factor, iar primul concurent e omul de care concursul avea nevoie. O voce puternică și o prezență scenică de top. Andrei pare a avea factorul pe care cei patru jurați în vor căuta cu persevernață în al optulea sezon al show-ului.

În culise Mihai Bendeac nu-i slăbește pe susținători pe care-i asigură de calitățile vocale ale favoritului: „Hai, mă, nu vă faceți griji. E bun!”

Gataaaa, a început! X Factor s-a întors în haine noi, cu voci noi și cu un prezentator nou! Doamnelor și domnilor, aplau... O copilă, o poveste și o voce fascinantă: ”Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti, îți jur!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x