Antena Căutare

Ce mai face Tudor Turcu, câștigătorul celui de-al doilea sezon "X Factor". Ultimele fotografii postate de artist pe Facebook ne duc cu gândul, înapoi, la vacanță

Printre concerte și admiratori, Tudor Turcu, câştigătorul celui de-al doilea sezon X Factor, şi-a rezervat şi câteva zile de vacanţă. Şi nu peste hotare. Nici vorbă de All Inclusive, ape azurii şi privelişti exotice. Artistul a ales să rămână pe plaiurile noastre mioritice.

Printre concerte și admiratori, Tudor Turcu, câştigătorul celui de-al doilea sezon X Factor, şi-a rezervat şi câteva zile de vacanţă. Şi nu peste hotare. Nici vorbă de all inclusive, ape azurii şi privelişti exotice. Artistul a ales să rămână pe plaiurile noastre mioritice.

Acesta a postat câteva fotografii pe pagina personală de Facebook, arătându-le fanilor cum se relaxează. "Relaxare completă la Câmpulung Muscel".

Pentru câteva momente de răsfăţ, Tudor a ales să meargă la SPA, pentru a-și încărca bateriile. Doar privind imaginile, oricine ar fi invidios. Mai ales când concediul se apropie de final, pentru mulţi.

Tudor Turcu a fost unul dintre elevii lui Cheloo şi asta a contat. Deși a câştigat X Factor datorită talentului şi ambiţiei proprii, Tudor declara, că îi datorează mult şi lui Cheloo.

"Datorită lui am prins încredere în mine însumi şi curaj", a recunoscut acesta

Juriul de anul acesta compus din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică Jr. și Carla's Dreams abia așteaptă să facă show în noul sezon X Factor, care va începe vineri, 9 septembrie, de la 20:30, la Antena 1.

Filipinez în Bulgaria! Un concurent de la X Factor a impresionat până la lacrimi cu o piesă din folclor! Rafael Aguilar ... Fericire mare în familia lui Nadir! Fostul concurent X Factor a devenit tătic: "Sunt foarte fericit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x