Antena Căutare

Ce nu știai despre Mădălina Lefter, singura fată din Finală (și cea mai mică dintre concurenți)

Mădălina Lefter este singura fată din concurs care a reușit să strângă voturile publicului și admirația juraților pentru un loc în finală. Înainte de a trăi alături de ea emoțiile ultimei ediții X Factor, sezonul 3, astăzi, de la 20.30, află câteva lucruri inedite despre eleva lui Bittman:

Mădălina Lefter este singura fată din concurs care a reușit să strângă voturile publicului și admirația juraților pentru un loc în finală. Înainte de a trăi alături de ea emoțiile ultimei ediții X Factor sezonul 3, astăzi, de la 20.30, află câteva lucruri inedite despre ea:

1. Fratiorul ei David, s-a nascut chiar in noaptea in care ea a fost la duel. Emoțiile stârnite de concurs au declanșat nașterea celui mic. Era chiar Sfantul Andrei, asa ca pe cel mic il cheama Andrei – David. Madalina ii mai canta pe Skype sa adoarma, dar abia asteapta sa il vada dupa marea Finala!

2. Colegii ei ii spun calugarita” pentru ca nu fumeaza, nu bea, este foarte cuminte.

3. În afară de muzică, mai are o pasiune: moda.

4. Are peste 60 premii, medalii, trofee. Participa la concursuri de la 7 ani.

5.  La 3 ani, mama ei a vrut sa o inscrie la dansuri pentru ca ii placeau foarte tare. Educatoarea a sfatuit-o insa sa mearga cu ea la muzica, deoarece are urechea muzicala foarte bine dezvoltata pentru varsta ei si o voce deosebita fata de ceilalti copii (chiar si atunci cand vorbeste).

El le-a dat un look de vedetă: Stilistul Cătălin Enache a creat peste 250 ținute pentru concurenți... Cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre Bogdan Bratiș, finalistul care a scris peste 35 de piese!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x