Antena Căutare

Ce s-a schimbat în viața lui Nadir după ce a a devenit tătic. Artistul are o fetiță, iar curând va fi și tată de băiat: „Devii mai responsabil, de abia aștepți să ajungi pe acasă!”

Nadir vorbește despre viața de tată. Artistul susține că viața lui s-a schimbat de când a venit fetița lui pe lume. Vedeta declară că așteaptă și un băiețel.

Nadir vorbește despre viața de tată. Artistul susține că viața lui s-a schimbat de când a venit fetița lui pe lume. Vedeta declară că așteaptă și un băiețel.

„Devii mai responsabil, de abia aștept să ajungi pe acasă”, a recunoscut artistul. În plus, nu se dă în lături de la schimbat scutece și de la cântat cântece de leagăn pentru micuța Eveline.

Nadir a devenit tătic pe 23 septembrie 2016, el suprinzându-și fanii, mai ales că bebelușul a fost rodul unei aventuri. Nadir Tamuz, în vârstă de 27 de ani, este un cântăreţ de origine libaneză, care a devenit celebru după ce a participat la competiţia muzicală "X-Factor", de la Antena 1. Artistul a reuşit să-i cucerească repede pe români cu melodiile sale orientale..

Zi mare pentru Tudor Turcu. Fostul câştigător al concursului X Factor s-a căsătorit religios şi şi-a botezat şi fetiţa... Toate fetele cu ochii pe el! Emilian Nechifor, fostul concurent de la X Factor, dupa care suspinau toate domnișoarele, l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x