Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Ce sfaturi a primit Tudor Turcu de la Cheloo, inainte de marea finala X Factor

Tudor Turcu, marele castigator X Factor 2012, a dezvaluit ce sfaturi i-a dat mentorul sau, Cheloo, inainte de finala show-ului.

Ce sfaturi a primit Tudor Turcu de la Cheloo, inainte de marea finala X Factor

Are 30 de ani, e un tanar modest si talentat din Medias si, din decembrie, este marele castigator al sezonului 2 X Factor Romania. A fost unul din elevii lui Cheloo si asta a contat. Tudor Turcu a fost invitat la emisiunea ShowTime, de la Antena 2, unde a dezvaluit ce sfaturi a primit de la mentorul sau, chiar inainte de a urca pe scena in marea finala X Factor.

Cel mai important indemn primit de la Cheloo a fost "sa am incredere in mine. Si sa imi tin spatele drept, altfel ma plesneste", spune amuzat rockstarul. Tudor a mai dezvaluit ca ceea ce l-a impreionat cel mai tare la fostul sau mentor este caracterul puternic: "Nu este genul care sa isi coboare privirea atunci cand poarta o discutie cu cineva!"

Desi simte ca a castigat X Factor in primul rand datorita talentului si ambitiei proprii, Tudor stie ca ii datoreaza mult si lui Cheloo. "Datorita lui am prins incredere in mine insumi si curaj", a recunoscut tanarul din Medias.

Video