Antena Căutare

Ce-i mai place... fotbalul! Florin Ristei le are cu pelota?

E unul dintre "masculii alpha", iar Deliei îi bate inima mai tare când îl aude. Mai ales că acum face parte și din echipa sa


E unul dintre "masculii alpha", iar Deliei îi bate inima mai tare când îl aude. Mai ales că acum face parte și din echipa sa. Da, da, v-ați prins, este vorba despre Florin Ristei, zâmbărețul care dă culoare oricărei zile mohorâte.

Dar ce a mai făcut de această dată? E simplu. Ne-a arătat că nu le are doar cu muzica, ci și cu mingea. E total adevărat, nu ne-a făcut o demonstrație, însă îl credem pe cuvânt, luând în considerare imaginea postată pe contul său de Facebook.

De fapt, e o invitație. "Mai jucăm și noi un fotbal?" întreabă Florin. Pe cine, nu știm! Însă unul dintre comentarii sună cam așa: "Joacă un pian... că joci bine pe clape".

În concluzie: îi place cu pelota și merită să se relaxeze, că doar Delia s-a jucat cu mintea lui într-un mare fel, în Boot Camp!

Și să nu trecem cu vederea. Avem întâlnire cu Florin Ristei și cu ceilalți finaliști, în Galele Live, începând de duminică, 24 noiembrie. Nu ratați!!!

Foto: Facebook

E finalistă la X Factor! Ghicești cine este în imagine?... Fericirea are chipul ei! Ana Maria Mihăieș trăiește un vis devenit realitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x