Antena Căutare

Cerul n-a fost niciodată mai frumos ca în noaptea asta. O „mamă eroină” și o voce fără cusur. Domanelor și domnilor, Loredana Anghelache!

Ediție de ediție Loredana Anghelache surprinde cu potențialul său nesfârșit. Concurenta din tabăra lui Horia Brenciu a fost din nou la înălțimea semifinalei și l-a făcut pe mentorul său să privească în picioare finalul momentului

Ediție de ediție Loredana Anghelache surprinde cu potențialul său nesfârșit. Concurenta din tabăra lui Horia Brenciu a fost din nou la înălțimea semifinalei și l-a făcut pe mentorul său să privească în picioare finalul momentului .

Cu o vestimentație ce le-a adus aminte juraților de Jenifer Lopez, dar cu o voce incredibilă, Loredana și-a încântat fanii, dar și restul telespectatorilor cu o piesă pe cât de emoționantă pe atât de bine pusă în scenă.

„Arată mai bine ca niciodată”, a exclamat Răzvan Simion, în vreme ce vedetele de la masa juriului nu au mai contenit cu laude la adresa minionei din tabăra lui Brenciu, acesta numind-o „mamă eroină”.

SEMIFINALA X FACTOR. Ce nu s-a văzut la TV: Pauzele de publicitate, motiv de bucurie. Juraţii fac selfie-uri, îşi verifi... SEMIFINALA X FACTOR. Ce nu s-a văzut la TV: Loredana Anghelache este o mamă eroină. Mario o moşteneşte când vine vorba d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x