Antena Căutare

Cheloo a ales: "Idolul gospodinelor", Nadir Tamuz, este al doilea eliminat de saptamana asta

Dupa Raduly Botond, concurentul eliminat de public in a treia gala, la duel au intrat trupa RED si Nadir Tamuz. "Idolul gospodinelor" a fost cel eliminat, "datorita" votului lui Cheloo.

Galerie
"Idolul gospodinelor", eliminat in favoarea trupei RED

Dupa Raduly Botond, concurentul eliminat de public in a treia gala, la duel au intrat trupa RED si Nadir Tamuz.

"Idolul gospodinelor", asa cum l-a poreclit Cheloo, a ales o piesa deloc usoara pentru interpretarea la duel. Nadir a cantat "The Girl is Mine", a celebrului rege pop, Michael Jackson. Fetele de la RED au contrat cu "Cannonball", a lui Damien Rice.

Cand a venit vorba de jurizare, asa cum era normal, Dan Bittman a ales sa il salveze pe Nadir, care face parte din echipa sa. Delia a recunoscut faptul ca tanarul a cantat bine melodia de la duel si l-a felicitat, insa "fetele mele au cantat mai bine", a spus ea si a acordat votul sau trupei RED.

Decizia a ramas in mainile lui Cheloo, care, inainte de a spune verdictul, a amintit de eliminarea surprinzatoare de mai devreme. "Imi place de Raduly Botond, are o voce formidabila rock", a spus el. Cheloo a dat cartile pe fata: "Daca el ar fi fost la duel cu oricare din voi, zburati acasa imediat". In cele din urma, fara a mai pierde timpul, el a salvat trupa RED.

Daca fetele de la RED au izbucnit in lacrimi, Nadir s-a "tinut tare". Nu a varsat nicio lacrima si le-a urat mult succes colegilor sai care au ramas in concurs.

Cei 9 finalisti ramasi in competitie sunt: Ioan Man, Dragos Udila, Tudor Turcu si Natalia Selegean din echipa lui Cheloo, trupele RED si NORD X din partea Deliei si Ioana Anuta, Iulia Manolache si Tudor Todut din echipa lui Dan Bittman.

Eliminare socanta in a treia gala: Raduly Botond e trimis acasa de catre public... Cheloo a avut un schimb dur de replici cu tatal unui concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x