Antena Căutare

Cine este Simon Cowell? Afla totul despre omul din spatele X Factor!

In 2010, o publicatie britanica l-a introdus pe Simon Cowell in topul celor mai influente personalitati din lume. El este creatorul unora dintre cele mai populare formate de televiziune din lume. X Factor se numara printre ele!

Cei care au avut curiozitatea de a urmari editia britanica a X Factor sigur si-l amintesc pe Simon Cowell, juratul acid care nu trecea cu vederea nicio greseala a concurentilor.

In 2004, Cowell a aparut, pentru prima data, in juriul competitiei X Factor, alaturi de Sharon Osbourne si Louis Welsh.

Emisiunea a fost creata de el insusi, prin intermediul companiei de productie Syco. X Factor s-a bucurat de un succes enorm, ajungand deja la al optulea sezon in Marea Britanie. In plus, emisiunea a fost preluata de numeroase tari, din intreaga lume.

Insa, inainte de a deveni celebru pentru emisiunile sale, Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a inceput ca producator muzical, in anii '80. La inceputul anilor '90, a devenit faimos ajutand la lansarea pe piata muzicala a trupelor Westlife si Five.

In 2001, Cowell a creat compania de productie Syco Music prin care au fost lansati mai multi castigatori X Factor, precum Leona Lewis, dar si mai multe formate de televiziune.

In 2006, Cowell castiga deja 20 de milioane de dolari pe sezon. Astfle, el a ajuns pe locul 6 in topul celor mai bogati oameni din industrai muzicala britanica, cu o avere de 200 de milioane de lire sterline.

In ciuda carierei fulminante, Simon Cowell sta mai prost din punct de vedere amoros. In 2010, s-a logodit cu Mezhgan Hussainy, insa cei doi au pus punct relatiei in 2012.

Potrivit presei britanice, Cowell a avea o relatie cu cantareata Dannii Minogue, jurat in cadrul X Factor.

In 2003, Simon Cowell si-a lansat un volum autobiografic intitulat "I Don't Mean to be Rude, but... / Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar...". In carte, el isi prezinta intreaga viata si ofera sfaturi pentru cei care doresc sa devina staruri.

FOTO: Hepta

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x