XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Cofetarul Petrică a venit cu "X"-ul pe tort! Totul s-a oprit când a început să... cânte. Delia: "Ce gazelă eram". Să nu uităm: s-a aşezat pe prăjitură pentru un "DA!"

 

Încrezător, cu voinţă şi cu... un tort! Aşa a venit, în cel de-al treilea sezon X FACTOR, Petrică Ciubotariu. E cofetar şi crede că are tot ce trebuie pentru a ajunge în finala concursului. "Nu îmi aduc aminte de el, nu îmi încarc creierul cu aşa ceva", spune Cheloo la câţiva ani de la momentul cu pricina. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe