Antena Căutare

Concurenta care vorbește chinezește. La propriu!!! Melina a vorbit ce-a vrut, iar jurații au înțeles... nimic!

Nu e nicio glumă atunci când realizatorii X Factor au spus că talent show-ul Antenei 1 a depășit demult granița României. Și atunci când pe scenă nu se află un concurent venit de peste mări și țări, apare câte o fată de la noi care vorbește în limba lui Mao

Nu e nicio glumă atunci când realizatorii X Factor au spus că talent show-ul Antenei 1 a depășit demult granița României. Și atunci când pe scenă nu se află un concurent venit de peste mări și țări, apare câte o fată de la noi care vorbește în limba lui Mao.

Melina Deneș este o minune de fată. A fost atrasă de limbajul asiaticilor de mică și a făcut din pasiunea sa un soi de meserie. Adică a învățat atât atât de bine încât a ajuns olimpică la limba chineză.

Evident, jurații nu s-au putut abține să n-o roage să vorbească ceva, iar concurenta s-a conformat rapid. După ce a trecut de proba eliminatorie, Melia a trecut la cântat și a făcut-o bine, mai ales că piesa a fost una foarte sensibilă.

Medic, contabil, pilot și nu în ultimul rând... o voce cu factor X. Mike Obinna, nigerianul care tratează inimi cu... mu... Natalia, moldoveanca îndrăgostită de... microfon! Brenciu face o criză de râs când o vede cum se comportă cu... obiectul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x