Antena Căutare

Concurenţii de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor!

În prag de Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand împreună cu Alexandru Iacob şi Veres Istvan, concurenţi la Top Chef, au mers în casa talentaţilor de la X Factor pentru a le face o surpriză „gustoasă”

În prag de Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand împreună cu Alexandru Iacob şi Veres Istvan, concurenţi la Top Chef, au mers în casa talentaţilor de la X Factor pentru a le face o surpriză „gustoasă”

Bucătarii le-au gătit pizza cu rucola, prosciutto, roşii cherry şi parmezan, iar la desert i-au răsfăţat cu o tartă de mere cu sos de caramel şi îngheţată de vanilie. Alexandru Iacob este concurentul preferat de la Top Chef al Mădălinei Lefter, motiv pentru care aceasta a venit să-i dea o mână de ajutor în bucătărie.

Pentru că au fost surprinşi de invitaţii celui mai savuros concurs gastronomic al momentului, concurenţii de de la X Factor i-au luat prin surprindere, la rândul lor, pe bucătari, provocându-i să cânte o piesă preferată.

Provocarea colegilor de la X Factor m-a luat pe nepregătite. Am avut mari emoţii pentru că n-am mai cântat niciodată în faţa camerelor de luat vederi. În faţa lor sunt obişnuit doar să gătesc”, mărturiseşte Alexandru Iacob.

Întregul moment va putea fi urmărit la X Factor duminică, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla cu cine s-au împrietenit cel mai mult concurenţii de la Top Chef.

Andrei Leonte își sună fanele... Cel mai tare duet! Cocoon Kills şi Andreea Lazăr vor cânta împreună, în cea de-a treia Gală Live X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x