Antena Căutare

"Cred că l-aș putea ridica pe Vlad". Cristian Drăgan cântă pe stradă, iubește muzica și își dorește să se întoarcă acasă: "X Factor este șansa mea de a reveni în România". Și va profita de ea?

Cristian Armando Drăgan a plecat din România în urmă cu trei ani pentru că nu reușea să își găsească de muncă, iar în prezent este angajat la o firmă de transport în Anglia, la Liverpool.

Cristian Armando Drăgan a plecat din România în urmă cu trei ani pentru că nu reușea să își găsească de muncă, iar în prezent este angajat la o firmă de transport în Anglia, la Liverpool.

Pentru șefii săi, este un român muncitor și serios, care a avansat rapid în companie, însă pe strada Church, din centrul orașului, este o vedetă în toată regula. Aceasta pentru că Armando obișnuiește ca în timpul liber să își ia chitara și să cânte pentru trecători.

"Toată presiunea este pe mine că sunt ultimul. În audiţii, am venit cu emoţii şi mi-am repetat în cap că voi câştiga X Factorul. Când m-am văzut la tv, m-am bucurat enorm, toată familia şi prietenii mi-au dat mesaje. Cred că mentorul m-a ales pentru energia și ambiția mea. Cred că l-aș putea ridica pe Vlad", mărturiseşte tânărul.

Coverurile sale după melodiile lui Ed Sheeran au fost atât de apreciate, încât s-au viralizat rapid pe site-urile de socializare. După ce a trecut cu multe aprecieri de etapa audițiilor, Cristian are acum ocazia de a impresiona jurațiii și în Bootcamp.

Horia Brenciu a luat decizia supremă. Ei sunt cei patru concurenți care se vor confrunta la proba "Duelurilor"... "Acum, când m-am hotărât eu să vin, au venit toți". Alexandra Crăescu a explodat pe scenă. O adevărată forță c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x