XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cristi și Rodica versus trupa VOX, un duel exploziv! Horia Brenciu a fost în extaz: ”Bă, a venit ăla în față cu chitara și făcea așa! Bravo!”

 
+7 click pentru
galerie

O nouă ediție ”X Factor” a fost deschisă în urmă cu puțin timp. Este seara duelurilor, iar pe scenă au urcat trupa ”Vox” și cuplul romantic format din Rodica și Cristi. 

Sunt dornici să dea ce e mai bun, așa că din dorința de a face senzație, ambele trupe și-au schimbat piesele cu puțin timp înainte de a urca pe scenă. Totul a fost dezvăluit de Horia Brenciu. 

”Fiecare vrea să dea totul și să fie cel mai bun. Din acest motiv și-au schimbat melodiile și asta nu face decât să mă bucure. Îmi dovedește că nu se așteptau să ajungă până aici.”, a declarat Horia Brenciu. 

Cristi și Rodica au ales să cânte melodia "Shape of my heart Ft. Rise and fall", de la Sugababes & Craig David!, interpretare proprie, în timp ce trupa ”Vox” a mizat pe o piesă ritmată lui Bruno Mars - "Runaway Baby", care se pare că l-a dat gata pe juratul Brenciu: ”E mișcare pe scenă!”, a spus el în timpul interpretării. 

”WOW, un moment sensibil, interesant, iar în partea stângă am avut o nebunie. Iar momentul de coregrafie, la care nu mă așteptam”, a spus Delia. 

”Rodica și Cristi ați ales o melodie sensibilă, așa cum ne-ați obișnuit. Trupa VOX a ținut cont de recomandările lui Carlas. Felicitări”, a spus Bănică. 

”Dragii mei, voi fi cel mai scurt din istoria ”X Factor”. Cristi și Rodica, vă iubesc! VOX trece mai departe.”, Bă, a venit ăla în față cu chitara și făcea așa! Învățăm”, a precizat Brenciu. 


 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI