Antena Căutare

Cristi Sutaru: X Factor - o experiență, un drum, o lecție de viață

Cristi a postat, pe Facebook, un mesaj ce nu mai are nevoie de niciun comentariu

Cristi a postat, pe Facebook, un mesaj ce nu mai are nevoie de niciun comentariu.

"S-a terminat si cu X-Factor, insa experienta asta a fost cea mai frumoasa din viata mea. Nu e un capat de drum, ci doar inceputul. Am venit la concursul asta in prima faza ca sa imi demonstrez mie ca sunt mai bun decat un simplu cantaret in dus si am ajuns mai departe decat as fi crezut ca e posibil acum un an. Sper ca toata lumea a observat evolutia care s-a produs si dorinta mea de a merge cat mai departe cu putinta. Nimeni nu stie ce-i rezerva viitorul, dar eu am planuri mari care o sa prinda contur in lunile ce urmeaza. Pana acum am reusit sa-mi indeplinesc un vis alaturi de Diana, dar e timpul sa privesc spre orizonturi noi si sa imi doresc mai mult.
Am invatat o multime de lucruri in concursul asta, de la faptul ca trebuie sa invat sa-mi fac singur de mancare cat mai repede cu putina daca nu vreau sa mor de foame pana la importanta prieteniilor si ce inseamna sa te atasezi cu adevarat de niste persoane.
Vreau sa multumesc staff-ului X-Factor, care au avut mai multa rabdare cu noi, concurentii, decat era necesar.
Lui Cheloo, pentru ca a fost cel mai bun mentor posibil si mi-a dat niste lectii de viata care mi-au ramas cu siguranta intiparite in creier.
Lefter Madalina si Gabriel Sirbu pentru ca mi-au fost cei mai buni prieteni pe care puteam sa mi-i doresc si fara de care nu stiu cat rezistam la stresul de aici.
Si nu in ultimul rand voua,cei de acasa care ati sustinut Double X pana in semifinala.
Cheloo mi-a spus "Bine ai venit in lumea reala" dupa ce am fost eliminat si a fost suficient ca sa vad ca fara munca nimic nu e posibil.
Ne revedem cu totii cat mai curand, iar data viitoare cand o sa se intample acest lucru, o sa va prezint o noua piesa.
Respect!
"

Respect să fie atunci, dacă zice Cristi!

Foto: Facebook

Mădălina, despre Uddi: Super om... Imagine de telenovelă: Dima, la echitație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x