Antena Căutare

Cu un functionar ANAF nu se pune nimeni! Nici macar juriul!

A venit din Tragul Iesilor, la Bucuresti, ca sa performeze "Ma dusei sa trec la Olt!" Cine poate intelege sufletul unui functionar la taxe si impozite?

A venit din Tragul Iesilor, la Bucuresti, ca sa performeze "Ma dusei sa trec la Olt!" Cine poate intelege sufletul unui functionar la taxe si impozite?

Nea Toaderica ('traiti enorm, ne permiteti sa va spunem asa, nu?) a lasat Iashingtonul pentru a canta, la Bucuresti, "Ma dusei sa trec la Olt!" E angajat la ANAF sau, cum ar fi spus Moromete, e cu "foooonciirea"". Joaca la categoria 60 +, dar n-are teama. "Tre' sa reprezentam si generatia noastra, nu?" A sa soata nu prea a inghitit ideea, "om serios, te faci de ras pe acoolo", dar domnul Malasinca a mers, cu pipetul in fata, inainte.

Are microbul, pasiunea de a canta, in sange. Simte cand porneste prea sus, prea jos, cand nu ataca gama potrivita. Baga un "Maaaa duseiiii, pai ma dusei sa trec la Oltt". Ce vreti, old school, nu? Sala e in picioare. Treaba merge. Vine jurizarea. Cheloo zice "DA", la fel si Bittman. "Cu ANAF-ul nu e bine sa te pui niciodata!" Dani, in culise, il intreba cum si-a pstrat "burlanul". "Fara alcool, tigari!", vine raspunsul. "Deloc, nici asa, pentru stingerea tracului?" "Care trac, nu mai am nimic de pierdut"...Corect, asa e!

Andrei Raetchi, un concurent imposibil. Imposibil de dat afara... Vrea sa-si cultive factorul X, pe beat-ul lui Bittman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x