Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Burlacul

Cum arată și ce mai face Tudor Turcu, câștigătorul X Factor 2012

Tudor Turcu a câștigat al doilea sezon de X Factor acum 8 ani, iar în prezent are o familie frumoasă și o carieră de succes. Recent, câștigătorul X Factor 2012 a lansat o nouă piesă pe care o dedică tutror românilor.

Cum arată Tudor Turcu, la 8 ani după ce a câștigat X Factor

A1.ro

Au trecut 8 ani de când Tudor Turcu a câștigat marele premiu X Factor. Avea 30 de ani pe atunci și făcea parte din echipa lui Cheloo. Anii au trecut, Tudor s-a căsătorit și are acum două fetiție. În ceea ce privește cariera muzicală, Tudor Turcu, câștigătorul X Factor 2012, a lansat melodia „Soarele răsare”, care „este dedicată tuturor românilor”, a declarat artistul.

„Pe 23 decembrie, când soția mea împlinește o noua vârstă, se implinesc 8 ani de când Cheloo m-a pus pe harta României la X Factor! Așa că am făcut o piesă negativă intitulată Soarele Răsare”, a scris Tudor Turcu pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Tudor Turcu cântă melodia Soarele răsare

Tudor Turcu s-a căsătorit și este tatăl a două fetițe

Tudor Turcu are două fetițe, pe Anastasia Maria de 3 ani și pe Andreea Monica de 1 an.

„Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți. Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora ”, a postat artistul pe rețelele sociale, în urmă cu un an.

Tudor Turcu a venit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a cântat noua lui piesă și a stat de vorbă cu Florin Ristei, ca de la câștigător la câștigător.

Ce părere are Tudor Turcu despre concurenții X Factor 2020

Florin Ristei, care a câștigat X Factor 2013 și se află în juriu la X Factor 2020, l-a întrebat pe Tudor Turcu pe cine preferă dintre concurenții acestui sezon.

„Nu prea m-am uitat că nu am participat eu. Dar sunt 4 foarte buni. Și sunt români din Italia”, a spus Tudor Turcu despre grupul Super 4, care îl are drept mentor pe Florin Ristei.

În al doilea sezon de X Factor, Tudor Turcu a spus că gama concurenților nu a fost una internațională ca în acest an, singurul concurent care își avea originile în altă țară fiind Nadir.

Tudor Turcu, pasionat de muzică și de pictură

Pe lângă muzică, Tudor Turcu este pasionat și de pictură și anul acesta ar fi trebuit să lanseze cea de-a douăsprezecea expoziție, însă instaurarea stării de urgență nu i-a mai permis acest lucru. În anul 2020 nu a reușit nici să-și lanseze albumul care era în plan, însă speră că anul 2021 va fi unul mai bun.

Tudor Turcu a câștigat Finala X Factor 2012, când pe locul 2 a ieșit Ioana Anuța (JO). Deși JO nu a câștigat competiția, X Factor a fost o rampă de lansare spre celebritate.

X Factor a ajuns la sezonul 9, care se apropie și el de Marea Finală.

Citește și: Finala X Factor 2020. Sezonul 9 își alege câștigătorul pe 18 decembrie, la Antena 1