Antena Căutare

Dan Bittman - juratul inteligent, elegant și foarte carismatic

Inteligent, elegant și foarte carismatic, având o experiență de peste 25 de ani în showbiz, Dan Bittman este una dintre cele mai longevive și apreciate figuri ale muzicii românești. Cu o voce inconfundabilă, Dan cântă de pe vremea în care era student la Facultatea de Construcții. În acea perioadă iși impărțea sesiunile între examenele din București și numeroasele concerte din Costinești. Din 1985 este liderul formației Holograf alături de care a semnat numeroase hituri și a cucerit generații la rând. A susținut mii de concerte în țară și străinătate, a lansat pe piață 13 albume, înregistrând vânzări record cu multe dintre acestea, iar din 2001 le-a arătat fanilor o altă latură a sa, aceea de om de televiziune, de show-man! A știut să rămâna tânăr, dovedindu-se de multe ori nonconformist și imprevizibil. S-a reinventat și și-a păstrat de frunte locul in inimile publicului.

Dan are la activ și prezente pe marele ecran, fiind distribuit în lung-metrajele Orient Express și Proprietarii de stele. A demonstrat în toți acești ani de carieră că este un artist complet. Acum este pregătit să recunoască factorul X la miile de români ce vor veni în fața juriului, pentru că din din această toamnă va fi jurat și mentor la X Factor, unul dintre cele mai apreciate formate de televiziune din întreaga lume.

Înainte de a alege o carieră în muzică, Cheloo și-a dorit să devina pictor!... Concurs fan X Factor pe facebook!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x