Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dani Oțil a apărut în bustul gol! Ce detaliu a captat imediat atenția fanilor

Dani Oțil a postat pe pagina sa de Instagram cea mai surprinzătoare fotografie de până acum! Prezentatorul emisiunii „X Factor” de la Antena 1 i-a lăsat pe fani fără cuvinte atunci când a dezvăluit tuturor cum arată, când își dă tricoul jos.

Dani Oțil a făcut senzație pe Instagram (sursa foto: Instagram)

Dani Oțil are o toamnă extrem de ocupată, fiindcă dimineața o petrecem cu el urmărind emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, apoi începând de vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, acesta va prezenta alături de Răzvan Simion noul sezon „X Factor”, de la Antena 1!

Dani Oțil, imagine de senzație pe pagina sa de Instagram

Extrem de activ pe Instagram, Dani Oțil nu ratează vreo ocazie să posteze imagini din vacanță, de la diferitele competiții la care participă sau chiar din viața sa privată.

În prezent, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotomodelul Gabriela Prisăcariu, care i-a devenit logodnică în urmă cu câteva luni.

citește și: Dani Oțil s-a filmat în pat cu iubita! Ce s-a văzut în imaginile de pe Instagram: „Ce tare! Sunteți nebuni”

Recent, pe pagina de Instagram a lui Dani Oțil a apărut o fotografie în care îl putem vedea în ținută de plajă, la bustul gol. Detaliul ce a captat tuturor atenția a fost trupul de atlet al acestuia, cu mușchi extrem de bine conturați chiar și în zona spatelui. La asemenea imagine sexy, admiratoarele sale s-au întrecut în complimente și reacții.

Privind spre... Criza de 40... O caut, da nu o vad 😎😂

O postare distribuită de dani otil (@daniotil) pe

Imaginea a devenit virală și a adunat mai bine de doisprezece mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Pe Dani Oțil îl puteți vedea în fiecare dimineață, începând cu ora 08:00, în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Începând cu vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, vedeta prezintă alături de Răzvan Simion prima ediție din noul sezon „X Factor”, ce promite să aducă publicului un show de zile mari.

Video