Antena Căutare

Dansuri fara inhibitii, clipe romantice si momente amuzante in camera de machiaj

Camera de machiaj pare locul ideal pentru ultimele verificari inainte de a intra in scena. Acolo, concurentii danseaza fara inhibitii, isi repeta miscarile de robot sau de dansator in club si isi aranjeaza tinuta.

Galerie
Concurentii s-au dezlantuit, in camera de machiaj

Unii mai profita si petrec cateva momente romantice cu iubitul sau iubita, ca sa prinda curaj inainte de auditie, bineinteles . Pregatirea emotionala, sustin concurentii, este la fel de importanta ca pregatirea fizica.

Nu e de mirare ca aspirantii X Factor pe care i-am cunoscut pana acum si-au pregatit momentele muzicale din timp. Cristi Giambasu nu ar fi fost acelasi la auditii daca nu si-ar fi pregatit miscarile de “felina sufocata cu perna” pentru “Alors on dance”, in camera de machiaj.

Matusica nu a ratat nici ea ocazia de a-i arata Gabrielei cateva miscari extrem de “sexy” pentru auditia de duminica trecuta.

Radu Deac a avut mai multa energie la make-up decat pe scena si, tot aici, Lidia Glavu si-a facut incalzirea pentru salsa demonstrata pe scena.

"Cine te-a incurajat?" "Familia!" "Rau a facut! Te-a mintit!" Vezi o mostra de...respinsi!... Juriul i-a mai supus unei provocari inainte sa le zica DA! Vezi trei concurenti incercati din greu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x