Antena Căutare

Dănuț Kozak, un puști abandonat când era mic, a impresionat juriul X Factor

„Nu prea cred în fericire, cred în împlinire”, spunea Dănuț Kozak, un puști de 17 ani, înainte să intre pe scena X Factor. Iar împlinirea a însemnat pentru el vineri seara un vot de încredere din partea juriului și intrarea în următoarea etapă a concursului

„Nu prea cred în fericire, cred în împlinire”, spunea Dănuț Kozak, un puști de 17 ani, înainte să intre pe scena X Factor. Iar împlinirea a însemnat pentru el vineri seara un vot de încredere din partea juriului și intrarea în următoarea etapă a concursului. Dănuț, elev în Arad, a dat dovadă la X Factor de multă sensibilitate, talent și o maturitate dobândită poate prea devreme. A fost abandonat când avea 1 an, mama l-a lăsat într-un centru de plasament spre ingrijire pentru că ea nu avea posibilitatea să o facă. A fost preluat de un asistent maternal cu care a și locuit până la 15 ani, dupa care băiatul a trebuit să se întoarcă la un centru de plasament. Spune că se uită la familii fericite cu copii pe stradă si e trist pentru că niciodată nu a avut parte de așa ceva. Cu toate acestea, îi poartă o dragoste fără margini asistentei maternale care l-a îngrijit și spune că „mamă e cea care te crește, nu care te naște”. Cu toate acestea, nu e supărat pe nimeni. Muzica a fost un refugiu pentru el. Acum mulți ani a primit o chitară de la un prieten și atunci a fost pentru prima dată când a cântat și s-a îndrăgostit de muzică. Vineri seara la X Factor a primit laudele juraților, încurajările și respectul acestora, precum și cei 3 DA.

La fel de felicitați au fost și doi gălățeni, Mihai Claudiu și Andrei, care au venit la X Factor ca trupa MC & Andrew. Foarte diferiți atât ca înfățișare, cât și ca personalitate, cei doi au vrut să demonstreze că muzica nu cunoaște granițe și că un hip hopper poate face echipă bună cu un rocker. Mihai Claudiu a povestit sincer că suferă de depresie, că are perioade în care jumătate de an nu iese din casă și că nu se simte confortabil în preajma oamenilor. Pentru el, X Factor e și o depășire a propriilor frici pentru că, așa cum a povestit, cei trei jurați reprezintă o singură persoană: tatăl lui, care toată viața i-a spus că nu e bun de nimic. Pe cât sunt de diferiți, atât ca înfățișare, cât și ca atitudine, cei doi tineri au ca pasiune comună muzica. Sunt o combinație aparte: un hip hopper plin de tatuaje, înalt, dar sensibil și un rocker care pare restras, introvertit, un rebel cu chitară. S-au întâlnit pe malul Dunarii, Mihai l-a văzut pe Andrei cum cânta la chitară și s-a gândit că împreună ar face o trupă cool. O trupă care merge mai departe la X Factor.

Miruna Voicu, o bucureșteancă de 14 ani, cu zâmbetul pe buze și multă încredere în ea, i-a făcut pe jurați să râdă când le-a mărturisit că epoca lui Răzvan și Dani a apus și că e timpul ca ea să devină prezentatoare la X Factor. Dezinvoltura sa a fost vineri seară pe măsura talentului: micuța a cântat și i-a cucerit pe toți cu vocea sa. Și Gabriela Dolanska, o solistă de 34 de ani originară din Slovacia, dar stabilită în România, a primit 3 DA vineri seara după ce a cântat, contrar așteptărilor tuturor, operă, în vreme ce Bogdan Mihoci, un agent de securitate sensibil, a impresionat nu doar prin voce, ci și printr-o atitudine pozitivă de-a dreptul molipsitoare.

Mai departe în concurs a mers vineri la X Factor și Alex Plângu, supraviețuitor al incendiului din Colectiv, care a reuțit să câștige de partea sa și publicul, dar și juriul. Cats, două prietene talentate, au cântat, au glumit, au împărțit voie bună și au intrat în etapa următoare, în timp ce Edina Bodor, o bihoreancă de 18 ani, a împărțit bucuria celor 3 DA chiar cu profesoara ei de canto, care a însoțit-o la audiții.

Cezar Guna are 18 ani, iubește muzica, dar și șofatul. A mărturisit la X Factor că vrea să-l impreisoneze pe Ștefan Bănică, astfel că și-a ales o piesă pe măsură. Dacă la volan e maestru, deși începător, pe scenă s-a dovedit ceva mai rezervat, după cum au observant jurații, dar la fel de talentat. „Ai motor, băiatule, trebuie doar să apeși pe accelerație”, i-a spus Bănică acordându-I cel de-al treilea DA.

A venit, a cântat, a lăsat juriul fără cuvinte! Edina Bodor e "suspectă" de FACTOR X: "Ai faţă de star şi... Edina Bodor e pregătită să cucerească toată România! Concurenta X Factor se lasă admirată într-o galerie foto de excepţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x