Antena Căutare

"Datorită lui m-am apucat să cânt la pian!" El este OMUL căruia Ștefan Bănică Jr. îi datorează pasiunea pentru muzica bună!

A moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește actoria și vocea, dar pasiunea pentru muzică a fost insuflată și datorită mentorilor pe care i-a avut de-a lungul vieții. Ștefan, astăzi un rock star pentru noi, are cui să-i mulțumească pentru faptul că a ajuns atât de sus

A moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește actoria și vocea, dar pasiunea pentru muzică a fost insuflată și datorită mentorilor pe care i-a avut de-a lungul vieții. Ștefan, astăzi un rock star pentru noi, are cui să-i mulțumească pentru faptul că a ajuns atât de sus.

Jerry Lee Lewis, supranumit "The Killer", unul dintre pionierii rock'n'roll-ului, a împlinit ieri 80 de ani. Datorită lui m-am apucat să cânt la pian, și nu doar cu mâinile. M-a influențat enorm și am avut onoarea să-l cunosc personal la "Cerbul de Aur", în 1993. Îl consider unul dintre cei mai mari artiști în viață! La mulți ani, "killere"!, este mesajul postat de juratul X Factor pe pagina sa de Facebook.

“DA, am o geantă plină cu PREMII!” Unul dintre hit-urile DELIEI a luat premiul Melodia Anului!... O familie pusă pe ȘOTII! Gestul făcut de Brenciu și fetele sale chiar în timpul concertului este HILAR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x