Antena Căutare

”DA-uri” și talent pe banda rulantă! Concurenți vechi și noi ne încântă pe scena ”X Factor” (LIVE TEXT)

Vinerea aceasta, o nouă rundă de audiții aduce pe scena „X Factor” personaje care mai de care mai cuceritoare.

Vinerea aceasta, o nouă rundă de audiții aduce pe scena „X Factor” personaje care mai de care mai cuceritoare.

Începem în forță cu Anastasia. Brunetă, cu un chip luminos și o voce suavă, vine din Chișinău nu numără mai mult de 17 ani.

Prima impresie a lui Brenciu: ”Tu și DiCaprio, amândoi ați fost atacați de urs”, cu referire la ținuta Anastasiei.

Concurenta începe să cânte. Cu pasiune, cu dăruire. Un zâmbet se ivește pe chipul lui Ștefan Bănică., iar la final se aud aplauze.

Anastasia a primit patru de DA!

Jesus Christ Superstar urcă pe scena „X Factor”, iar acordurile muzicii semnate de Pink Floyd răsună din chitara lui Daniel. ”I only want to say” a început. Tatăl său a murit acum trei luni de zile. De la primele acorduri, Daniel a emoționat publicul, iar pe la mijlocul cântecului, Delia, dar și ceilalți memebri ai juriului au făcut ochii mari.

Ștefan l-a recunoscut: ”Tu ești băiatul ăla din musical? Incredibil, pe vremea aia aveai plete. Nu mă așteptam să te văd aici. Mi-ai plăcut foarte mult!”

În oceanul de emoție și mulțumiri din partea juriului, a primit patru de ”DA”.

Următorul concurent este Dragoș. Spune despre el că este talentat și că muncește pentru a-și susține acest dar de la mama natură.

După ce intră pe scenă, beculețul Deliei se aprinde: ”Tu nu ești canișul intergalactic?” Gataaa, l-a identificat! Vă amintiți de tânărul care s-a supărat foc de faptul că a fost numit așa? El este!

”Singura mea problemă e că alții au probleme”, mărturisește Dragoș în fața juriului, fapt ce-l determină pe Ștefan să se ridice de pe scaun: „Eu m-am plictisit deja!”

Cu patru de ”NU”, te mai așteptăm!

Ada Cercel are 16 ani și a ales să-și facă studiile liceale la un liceu privat, cu frecventă redusă. Motivul? Muzica!

Pe scena X Factor a urcat încrezătoare. A începutu timid, ca mai apoi să se dezlănțuie și să ne arate o altă față! Juriul, încântat de prestația Adei, deși i-a reproșat un ușor exces de zel pe scenă.

”Asta cu aruncatul stativului m-a spart! Dar dacă pun în balanță, ai făcut show, cântatul se putea și mai bine”, i-a spus Ștefan.

A primit trei de ”DA”!

Samir Loghin a venit pentru a doua oară la X Factor, tocmai din Republica Moldova. Cu o nouă culoare a ochilor, dar și cu mai multă determinare, tânărul e gata să impresioneze din nou juriul.

Delia l-a recunoscut imediat, iar Brenciu a știut că a cântat un cântec indian data trecută. Acum, însă, a ales franceza.

O baladă la finalul căreia, Bănica a exclamat, în aplauze:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am avut emoții pentru tine, dar notele alea au fost atinse foarte bine. Bravo”, i-a spus Delia.

Laude au venit și de la ceilalți jurați și cu toții au votat ”DA”!

Filip Dan Robert trăiește, respiră muzică.

”Anul trecut mi-am propus să vin, am început să mă pregătesc intens, dar între timp mama a murit. A fost dorința ei ca eu să vin totuși să cânt pe această scenă”.

Brenciu și Bănică, deși s-au pus de acord cu privire la ”DA”-uri, s-au tachinat în timpul jurizării.

Una peste alta, domnul Robert Dan merge mai departe cu patru de ”DA”.

Niște plete lungi, un zâmbet cuceritor și un trup foarte armonios concurat! Această ”combinație” poartă numele de Cristina Baban, vine din Republica Moldova și are 30 de ani.

”Mama mi-a povestit că la vârsta de doi ani, eu deja cântam!”, povestește concurenta.

Dacă Delia și Carla s Dreams s-au arătat încântați de prestația Cristinei și au votat cu ”DA”, Brenciu a fost mai tranșant și a zis ”NU”. ”Nu cred că ești pregătită să fii pe scena X Factor!”

Însă salvarea lui Dani de a se însura, în sfârșit, a venit de la Ștefan Bănică. Juratul a decis să-i dea o șansă Cristinei și a i-a dat ”DA”.

Lulu, pe numele ei Luiza Simona, a decis să-și încerce norocul și la noi. Concurenta nu se află la prima experiență „X Factor”, dar este pentru prima oară în fața juriului din România.

Acum câțiva ani aceasta a mers la „X Factor” UK, acolo unde a stat față în față cu părintele acestui format, Simon Cowell.

„Ce ți-a spus Simon după ce ai cântat?”, e curios Brenciu să afle.

„Mi-a dat un DA și mi-a spus că am ceva în voce”, a răspuns sigură pe ea concurenta.

Din păcate, pe plaiuri mioritice nu a fost suficient de convingătoare!

Hei, dar pe cine avem noi aici? Pe Dana Markitan o cunoaștem și noi, dar cel mai bine o știe Horia Brenciu. Sezonul trecut a făcut furori în concurs, s-a remarcat încă de la preselecții, când a avut un schimb de replici plini de umor cu juratul, iar mai apoi a fost la un pas să prindă marea finală „X Factor”.

Dana Markitan iubește muzica, scena și a decis să-și încerce din nou norocul în show. Plus că are o datorie de plătit lui Brenciu.

Patru de ”DA” a primit Dana Markitan, iar bucuria a fost pe măsură.

Cu o aer relaxat, Eduard a făcut impresie bună încă de la începutul dialogului cu jurații. Ne-a povestit cum a învățat să cânte la chitară de pe YouTube și a îndrăgit atât de mult instrumentul încât n-a mai fost chip să-l schimbe.

Iar când s-a apucat de cântat...

VEZI prestația lui Eduard AICI!

”Încă de la începutul piesei m-ai asigurat cu un milion de procente că ești foarte bun”, i-a spus Carla s Dreams.

”Nu știu de ce te tot vaiți că ești răcit, că ai febră, că oricum ai o glandăăă”, i-a spus Delia cu referire la vocea sa pătrunzătoare.

Patru de ”DA” a primit Eduard și multe încurajări să se facă bine cât mai repede.

Ultimul concurent al serii se numește Clemente Mezzacapo are 17 ani și vine din Italia. Este pentru prima dată în România și spune că s-a îndrăgostit iremediabil de București.

Facem cunoștință și ne apucăm de cântat. Clemente începe timid ca mai apoi să scoată din el sunete greu de imaginat.

”M-ai păcălit. La început ai fost așa timid, mutulică, iar mai apoi, total surprinzător, ai scos sunetele alea”, i-a spus Bănică.

Și Delia și Brenciu au apreciat prestația italianului, astfel că a primit trei voturi de ”DA”!

Capo di tutti capi! Clemente Mezzacapo vine din Italia, iubește Bucureștiul și îi place mult de Delia! ”M-ai păcălit, er... Pink Floyd, Jesus Christ Superstar și Vitas, pe scena „X Factor”. A fost un show de excepție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x