Antena Căutare

De ce Ștefan Bănică a desemnat-o următorul rockstar? Iuliana Dobre: „Sunt dependentă de muzică pentru că sunt dependentă de sentimente”

Iuliana Dobre a făcut spectacol ediția trecută la X Factor. Așa cum publicul și jurații nu o vor uita prea curând, în special Ștefan Bănică, așa nici ea nu-și poate stăpâni șuvoiul de amintiri legat de audiția memorabilă!

Iuliana Dobre a făcut spectacol ediția trecută la X Factor. Așa cum publicul și jurații nu o vor uita prea curând, în special Ștefan Bănică, așa nici ea nu-și poate stăpâni șuvoiul de amintiri legat de audiția memorabilăi!

Concurenta, care i-a amintit lui Bănică de Laura Stoica, a postat pe Facebook gândurile sale după momentul emoționant, în care a ajuns pe scaunul de rockstar:

„Ce ciudat e omul construit... Ce ciudat cocktail de sentimente fermenteaza intr-un singur piept. Am momente/perioade in care devin foarte constienta de lucrurile astea si concluzionez ca sunt o vicioasa! Sunt perfect dependenta de...diverse. Viata mea e o dependenta. Si, dintre toate, tigarile sunt cel mai neinsemnat viciu!

Sunt dependenta de muzica pentru ca sunt dependenta de sentimente. Pentru ca sunt o butelie de trairi care trebuie sa elimine treptat si controlat presiunea ca sa nu explodeze. Si pe scena pot face asta fiindca muzica imi permite sa elimin cate putin din fiecare senzatie: dragoste, furie, calm, energie, tristete, buna dispozitie; fie ca sunt senzatii in antiteza sau in perfect tandem, un concert de o ora le acopera pe toate! Iar in unul de patru ore deja am all inclusive! :)))) Muzica zic ca e cel mai al dracu' viciu de pe planeta!”

Muzica e un viciu - voi ce spuneți?

Rafaelo Varga l-a făcut pe Ştefan Bănică să plângă pentru prima dată la TV! Ascultă prima piesă lansată de concurentul X... I-auzi, i-auzi, i-auzea! Românii fac show la panoul X Factor! Așa voci... mai rar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x