Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

De Moş Nicolae, publicul urban s-a uitat la Antena 1! X Factor, lider de audienţă

Prima gală live a show-ului X Factor, difuzată de Moș Nicolae, la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban. Pe parcusul celor 5 ore de emisie, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură prestațiile concurenților de la X Factor.

Prima gală live a show-ului X Factor, difuzată de Moș Nicolae, la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban. Pe parcusul celor 5 ore de emisie, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură prestațiile concurenților de la X Factor.

Așa se face că Antena 1 s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilo din mediul urban, emisiunea X Factor obținând o audiență medie de 6 puncte de rating și 15,1% cotă de piață, în intervalul difuzării emisiunii X Factor (20.30 – 01.39). Pe același public, în minutul de maximă audiență de la 22.21, Antena 1 înregistra un vârf de audiență de 10,1 puncte de rating și 20,3% cotă de piață, în timp ce Pro Tv înregistra doar jumătate.

De Moș Nicolae, atât concurenții, cât și cei trei jurați au trecut prin emoții duse la cote maxime și asta pentru că în prima gală live a emisiunii X Factor scena a fost luată cu asalt de cei mai buni 4 concurenți ai fiecărui antrenor. Alături de cei 3 finaliști cu care au decis să meargă mai departe în galele live, aseară publicul a putut urmări și prestațiile celor 3 concurenți-surpriză cărora Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică au decis să le mai acorde o șansă.

În seara cu muzică românească, cei trei jurați au devenit când mentori, când judecători, iar sarcina lor nu a fost nicidecum una ușoară. La debutul emisiunii au avut și ei momentele lor artistice, astfel că rock-starul Bănică a interpretat melodia colegei sale de juriu, „Pe aripi de vânt”, diva Delia a cântat piesa „Hello”, a showmanului Brenciu, în vreme ce acesta a făcut spectacol pe acordurile piesei „Toată lumea dansează”, a lui Ştefan Bănică. Printre surprizele pe care echipa le-a pregătit telespectatorilor s-a numărat și un super recital Ştefan Bănică.

Cei nouă finalişti aleşi de către juraţi la finalul bootcampului, dar şi cei trei concurenţi-surpriză, pe care telespectatorii i-au putut descoperi chiar aseară au intrat într-o luptă dură, la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu marele trofeu şi, bineînţeles, cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

După mai bine de 5 ore de emisie, Horia Brenciu, Delia și Stefan Bănică au rămas fiecare cu cei mai buni 3 concurenți ai lor cu care speră să cîștige X Factor.

Astfel, Horia Brenciu va merge mai departe cu Adina Răducan, Sergiu Braga și Cristian Goaie. Adina Răducan s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor care au votat-o în număr foarte mare și au trimis-o direct în următoarea gală live. Prima clasată în echipa lui Horia Brenciu este și cea mai tânără concurentă de la X Factor, de numai 15 ani. Chiar dacă Stefan Bănică a considerat că melodia aleasă a fost puțin nepotrivită pentru vârsta ei, Adina Răducan a primit numai laude pentru interpretarea ei.

Concurentul-surpriză adus înapoi de Horia Brenciu, Sergiu Braga, a scăpat și el de emoțiile duelului și va merge alături de Adina Răducan în etapa următoare. „Mă bucur foarte tare pentru tine” – i-a spus Ștefan Bănică lui Sergiu Braga. „Esti un tip special și mă bucur să te aud cântând în limba română”, a adaugat el. Nici Horia Brenciu nu a fost zgârcit cu laudele. „Pentru acest om am o stimă deosebită”, a spus el despre Sergiu Braga pe care îl consideră un exemplu pentru noi toți. Emoțiile au fost duble pentru Monica Sanino si Cristian Goaie care au ajuns la duel și au încercat să-și convingă mentorul că merită să meargă mai departe. Cel care a fost, în opinia lui, mult mai convingător și a oferit mai mult spectacol a fost Cristian Goaie. Chiar dacă a părăsit competiția, Monica Saninno a plecat ca o învingătoare.

Toate prestațiile ei de până acum de la X Factor au fost memorabile, pline de efervescență și energie, iar faptul că și-a găsit familia din Români și a fost susținută la prima gală live de celel două familii ale sale, cea din România și cea din Italia – este câștigul sau pentru toată viața. Cristian Goaie merge mai departe alături de antrenorul său, Horia Brenciu despre care a spus „îl simt pe Horia ca pe taică-miu!”

La finalul serii de ieri, Delia merge mai departe cu Alessio Padeu, trupa 69 (formata din Maria şi Cocoon Kills) si trupa Contrast (formata din rina Ionescu şi Ştefan Condrea). Cu cel mai mare număr de voturi obținute de la telespectatori, concurentul surpriză al Deliei, Alessio Padeu, l-a făcut pe Ștefan Bănică să-l felicite, să-l aplaude pentru momentul extraordinar oferit. La rîndul lui, Horia Brenciu s-a bucurat să-l vadă întors pe scena de la X Factor, pentru creșterea competitivității între concurenții rămași în concurs. Delia s-a arătat mai mult decât încântată de prestația lui care i s-a părut perfectă, la fel ca si interpretarea de la pian. „Ai cântat magnific, dincolo de cuvinte, dincolo de tot, tehnic a fost senzațional!”, i-a spus Delia. Tot voturile telespectatorilor i-au trimis în etapa următoare si pe componenții trupei „69”, în timp ce gemenii R-Twins și trupa Constrast au fost nevoiți să cânte din nou la duel. Deși i s-a părut nedrept să aleagă între două grupuri atît de diferite, Delia a ales în cele din urmă să meargă mai departe cu trupa „Contrast”, nu înainte de a-i felicita pe gemenii R-Twins pentru toată prestația lor de pînă acum.

Ștefan Bănică are șansa să câștige X Factor în etapele următoare alături de Alexandra Crisan, Nicoleta Nuca și Alex Florea. Alexandra Crișan a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, în timp ce Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu au aplaudat-o în picioare, la final.

De ziua ei, de Sfântul Nicolae i-a facut cadou Nicoletei Nucă un loc în etapa următoare. Momentul ei i-a ridicat din nou pe cei 3 jurați-antrenori în picioare. „Ma bucur foarte mult ca ai venit la X Factor, tu infrumusetezi aceasta editie de X Factor nu numai cu vocea, ci si cu drapelul. Multumesc ca mi-ai dat posibilibitatea sa vad acest moment”, a spus Horia Brenciu, în timp ce Delia i-a apreciat și lăudat tehnica vocală in credibilă. La rândul lui, Ștefan Bănică s-a arătat impresionat de momentul considerand ca merita cu cu prisosinta sa ajungă în finala!

Miruna Buză, concurentul-surpriză al lui Ștefan s-a întors doar pentru o seară pe scena X Factor, ea pierzând la duel în fața lui Alex Florea care a reușit să-l impresioneze mai mult pe mentorul său decît a făcut-o ea.

Săptămâna viitoare lupta devine și mai grea, competiția și mai aprigă pentru că în concursul X Factor au rămas doar cei mai buni concurenți.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe targetul All urban

Video