Antena Căutare

Deea de la "Insula iubirii" a ajuns la X Factor! Bruneta pregăteşte o surpriză pentru toată lumea

După plecarea de pe "Insula iubirii", Deea a decis să se concentreze asupra carierei sale şi vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din România.

După plecarea de pe "Insula iubirii", Deea a decis să se concentreze asupra carierei sale şi vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din România.

Deea este foarte pasionată de muzică şi se poate lăua cu o voce specială. Aceasta i-a uimit pe producătorii emisiunii "Temptation Island - Insula iubirii" încă din timpul castingului, când a fredonat câteva versuri din celebra melodie "The Heart Wants What It Wants", a Selenei Gomez.

În timpul liber, bruneta face cover-uri pentru cele mai apreciate melodii lansate în ultima perioadă.

Zilele acestea, au loc audiţiile X Factor România în Bucureşti, la Teatrul de Operetă "Ion Dacian". VEZI AICI mai multe detalii!

Pentru că nu putea rata o ocazie unică, Deea s-a pregătit foarte bine şi s-a prezentat în faţa celor trei juraţi, Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

Cum s-a descurcat Deea vom vedea în toamnă, la Antena 1, în noul sezon X Factor!

Deea, alături de o prietenă, la preselecţiile X Factor din Bucureşti

Delia străluceşte la audiţiile X Factor! Cele mai spectaculoase coafuri alese de jurată... Delia a fost copleșită de buchete de flori din partea concurenților X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x