Antena Căutare

Delia, atac DUR la adresa unei cântărețe din România! Muzică populară sau nu? A pufnit-o râsul cand a auzit!

Trupa Veraa uimit publicul de la X Factor cu ritmuri arăbești și cu o prestație de zile mari. Punctul culminant vine însă în momentul în care Zhang este rugat de către Ștefan Bănică să cânte o melodie populară românească

Trupa Vera a uimit publicul de la X Factor cu ritmuri arăbești și cu o prestație de zile mari. Punctul culminant vine însă în momentul în care Zhang este rugat de către Ștefan Bănică să cânte o melodie populară românească.

Spre amuzamentul juriului și al publicului, cei doi concurenți au început să cânte o melodie, nu tocmai tradițională românească:

“Vorbele taaaale sunt făcute din topoooor/ Eu după proști nu mă omoooor (…)”, piesa artistei Ruby.

Totuși, jurații nu au ezitat să le remarce talentul celor doi, oferindu-le trei de DA. Delia însă și-a dat seama ulterior că totul a fost un comic de situație și că mai mult ca sigur, vorbind stâlcit românește, cei doi au înteles termenul popular ca fiind cel din engleză, care înseamnă faimos și nu tradițional.

X Factor, noul Cupidon! Și-a găsit Dani viitoarea soție, chiar printre concurente?... Delia, detalii neștiute de la nunta ei. Să ne așteptăm de acum și la un bebe?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x