Antena Căutare

Delia, mentor pentru noua grupuri. Vezi cine face parte din acestea!

Frumoasa Delia este mentor pentru cele noua grupuri care au supravietuit eliminarilor nemiloase din bootcamp. Dupa ce vor trece prin urmatoarea etapa, JHV, alaturi de talentata cantareata, doar cativa vor putea canta live, in fata intregii tari.

Galerie
Ei fac parte din cele noua grupuri coordonate de Delia!

Frumoasa Delia este mentor pentru cele noua grupuri care au supravietuit eliminarilor nemiloase din bootcamp. Dupa ce vor trece prin urmatoarea etapa, JHV, alaturi de talentata cantareata, doar cativa vor putea canta live, in fata intregii tari.

Nu a avut idee ce categorie de concurenti va primi, insa jurata stie ca daca sunt talentati, sunt niste oameni pe gustul ei. Cand a deschis usa, iar cele noua grupuri au vazut cine le e mentor, aplauzele si strigatele de bucurie nu au mai putut fi stapanite. Vizibil emotionata, Delia a incercat sa ii imbratiseze pe toti!

"Cred ca avem sanse mari de tot! Sunt foarte increzatoare", ii incurajeaza ea pe cei carora le va fi mentor. Sa-i cunoastem si noi:

GRUP 1: Cristina Dobrescu, Elena Carafizi, Eliza Bunu, Diana Secu

Primul grup aflat sub conducerea Deliei e format din patru fete. Cristina Dobrescu a uimit in bootcamp cu o interpretare foarte buna a melodiei "Born This Way" - Lady Gaga. Elena Carafizi opteaza pentru melodii foarte in voga, cum ar fi "Forget You". Eliza Bunu a avut ecva probleme cu vocea in a doua zi a taberei de pregatire, dar nu s-a dat batuta. Diana Secu avea un alt repertoriu pregatit pentru X Factor, insa dupa cateva sfaturi de la Delia, a adoptat piese mai asemanatoare timbrului ei vocal, cum ar cele semnate Rihanna sau Amy Winehouse.

GRUP 2: Tudor Gliga, Flavia Hojda, Surany Botond

Toi tineri, toti frumosi si toti... blonzi. Tudor Gliga e un rocker convins, se simte bine pe scena si ii place sa dea din cap. Flavia Hojda a fermecat juriul, la auditii, cu naturaletea ei, iar in bootcamp si-a luat inima in dinti si a cantat o melodie mult mai grea. Surany Botond a fost protagonistul celui mai emotionant moment din etapa de auditii: a cerut-o in casatorite pe iubita sa, chiar pe scena X Factor. Dupa aceea, a cantat dumnezeieste "Use Somebody", a baietilor de la Kings of Leon.

GRUP 3: Oana Roman, Gondos Elena, Francisca Dulceanu

Trei fete cucuiete. Oana Roman l-a impresionat atat de tare pe Bittman la auditii, incat acesta i s-a alaturat pe scena si s-a pus cu capul in poala ei. Elena Gondos a facut senzatie in bootcamp nu doar cu vocea sa, ci si cu rochia rosie ca focul, mulata pe corp si presarata cu pietre stralucitoare. Francisca Dulceanu a uimit din nou cu vocea sa incredibil de puternica si siguranta de sine pe care o emana de fiecare data cand se afla pe scena.

GRUP 4: Marian Stancu, Amza Axinte, Gabriel Daniel Ciobota, Gabriel Alexandru Tudor

Cei patru crai: Marian Stancu a primit o profetie de la Cheloo, chiar la auditii: "Tu o sa fii o vedeta mare, cu toate defectele unei vedete mari". Hmm, nu suna chiar atat de rau, nu? Amza Axinte a emotionat juriul cu o melodie semnata Enrique Iglesias, iar Gabriel Daniel Ciobota a cantat o piesa la fel de sensibila, "Sorry Seems to Be the Hardest Word", a celebrului Elton John. Gabriel Alexandru Tudor i-a cucerit prima oara pe Delia, Cheloo si Dan Bittman cu miscarea din spranceana si schemele cu stativul.

GRUP 5: Daria Lupescu si Razvan Encuna

Daria Lupescu este o "felina", asa cum bine au poreclit-o juratii la auditii. Are insa si o latura jucausa si o voce minunata. Razvan Encuna e un tip mai timid si retras, insa talentul e incontestabil - a convins juriul X Factor ca merita sa mearga mai departe!

GRUP 6: Bernice Chitiul si Laurentiu Barzoi

Bernice Chitiul vine dintr-o familie de muzicieni: tatal este compozitor, iar mama cantareata. Si cum aschia nu sare departe de trunchi, si tanara are o voce senzationala. Laurentiu Barzoi are o situatie mai speciala acasa, mama fiind plecata din tara, pentru a-si putea intretine familia. Tanarul si-a gasit refugiul in muzica si i-a incantat pe jurati cu interpretari energice si originale.

GRUP 7: R Family

O familie energica, vesela si, desigur, talentata! Gemenii sunt un adevarat deliciu atunci cand sunt in centrul atentiei, iar Gabriela este o aparitie minunata, cu o voce incredibila.

GRUP 8: Soul Music Art

Trei tineri constiinciosi, care chiar si in noaptea marii petreceri din bottcamp, au plecat mai devreme, pentru a repeta.

GRUP 9: Ana Maria Stirboiu si Ionut Banu

Desi au venit la auditii ca doi concurenti separati, indragostitii au ales sa mearga mai departe impreuna. In bootcamp au venit si cu o mare veste: vor avea un copil!

Lui Cheloo i-au picat pe mana opt ucenici: vezi cine sunt acestia!... Drumul spre casa Deliei e plin de peripetii: Dani si Razvan au intrat la apa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x