Antena Căutare

Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat

Delia a reușit să își pună fanii de pe Instagram pe jar cu o fotografie extrem de sexy, în care apare purtând cea mai transparentă ținută de până acum. Imaginea a făcut senzație!

Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat Galerie
Delia Matache, jurata emisiunii „X Factor” de la Antena 1 (sursa: Instagram)

Delia, frumoasa jurată din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 a reușit să uimească din nou cu o fotografie ce a aprins imediat imaginația fanilor săi de pe Instagram.

Cei care o urmăresc constant pe celebra artistă știu că aceasta are o pasiune imensă pentru călătorii și destinații exotice, motiv pentru care nu ratează vreo ocazie să evadeze și să descopere fel și fel de destinații turistice inedite.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Recent, pe pagina de Instagram a Deliei Matache a apărut o fotografie în care o putem vedea pe jurata emisiunii „X Factor” purtând o superbă ținută de plajă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Detaliul ce a atras imediat atenția fanilor a fost faptul că piesa vestimentară aleasă este una extrem de transparentă și lasă la vedere, pentru ochii celor mai curioși dintre admiratori, formele de invidiat ale vedetei.

citește și: Delia, răspuns demențial dat unui fan cârcotaș! Artista l-a pus imediat la punct: „Nu le am degeaba”

Așa cum era de așteptat, imaginea cu Delia a adunat instant mii de reacții și numeroase comentarii din partea urmăritorilor de pe Instagram.

„Minunata!”, „Superbă si ...transparentă”, „Superrrrr❤️❤️❤️”, iată doar câteva dintre complimentele făcute de fani, în mediul online.

Pe Delia o puteți vedea vinerea, de la ora 20:30, ca jurată în sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1, dar și duminica, de la ora 20:00, la emisiunea „iUmor”!

Delia, emoționată până la lacrimi la „X Factor”! Moment magic pentru jurați: „Nu mă așteptam să plâng. M-au fript la ini... Loredana, noul jurat de la X Factor, detalii inedite din culisele emisiunii. Ce surprize ne așteaptă în noul sezon | Vid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x