Antena Căutare

Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat

Delia a reușit să își pună fanii de pe Instagram pe jar cu o fotografie extrem de sexy, în care apare purtând cea mai transparentă ținută de până acum. Imaginea a făcut senzație!

Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat Galerie
Delia Matache, jurata emisiunii „X Factor” de la Antena 1 (sursa: Instagram)

Delia, frumoasa jurată din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 a reușit să uimească din nou cu o fotografie ce a aprins imediat imaginația fanilor săi de pe Instagram.

Cei care o urmăresc constant pe celebra artistă știu că aceasta are o pasiune imensă pentru călătorii și destinații exotice, motiv pentru care nu ratează vreo ocazie să evadeze și să descopere fel și fel de destinații turistice inedite.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Recent, pe pagina de Instagram a Deliei Matache a apărut o fotografie în care o putem vedea pe jurata emisiunii „X Factor” purtând o superbă ținută de plajă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Detaliul ce a atras imediat atenția fanilor a fost faptul că piesa vestimentară aleasă este una extrem de transparentă și lasă la vedere, pentru ochii celor mai curioși dintre admiratori, formele de invidiat ale vedetei.

citește și: Delia, răspuns demențial dat unui fan cârcotaș! Artista l-a pus imediat la punct: „Nu le am degeaba”

Așa cum era de așteptat, imaginea cu Delia a adunat instant mii de reacții și numeroase comentarii din partea urmăritorilor de pe Instagram.

„Minunata!”, „Superbă si ...transparentă”, „Superrrrr❤️❤️❤️”, iată doar câteva dintre complimentele făcute de fani, în mediul online.

Pe Delia o puteți vedea vinerea, de la ora 20:30, ca jurată în sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1, dar și duminica, de la ora 20:00, la emisiunea „iUmor”!

Delia, emoționată până la lacrimi la „X Factor”! Moment magic pentru jurați: „Nu mă așteptam să plâng. M-au fript la ini... Loredana, noul jurat de la X Factor, detalii inedite din culisele emisiunii. Ce surprize ne așteaptă în noul sezon | Vid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x