Antena Căutare

Delia vrea să meargă în Amazon, la şamani

Doar câteva zile au mai rămas până la marea premieră a celui de-al patrulea sezon al mega show-ului X Factor – mai mult decât voce, care va debuta vineri, 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1

Doar câteva zile au mai rămas până la marea premieră a celui de-al patrulea sezon al mega show-ului X Factor – mai mult decât voce, care va debuta vineri, 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, iar juraţii – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică Jr. aşteaptă mai nerăbdători ca oricând să pornească alături de telespectatori spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi.

Pregătirile sunt în toi zilele acestea, dar printre picături, juratei X Factor îi zboară gândul şi către o binemeritată vacanţă, în care speră să meargă cel mai probabil în luna ianuarie a anului viitor, atunci când artiştii se pot bucura de câteva zile mai libere. „Mi-ar plăcea să experimentez un soi de călătorii cu destinații spirituale - India, Peru, Tibet. Şi eu, şi Răzvan ne dorim mult să ajungem în zona Amazonului, la şamani, însă nu am avut timp până acum, pentru că am vrea să stăm măcar o săptămână sau două, în care să ne deconectăm total.

În Peru poţi să experimentezi lucruri foarte interesante, să stai în munţi, înconjurat de natură, în cort, iar nişte şamani se ocupă de tine, meditezi, îţi fac niște ceaiuri speciale – ayahuasca, o rădăcină care te face să intri într-un fel de meditație foarte puternică. Se pare că, după acel moment, dacă faci toată treaba bine și dacă ții o dietă specială, vezi adevărul altfel, cumva mai clar. Eu sunt foarte curioasă. Pentru mine e foarte important să călătoresc, pentru că așa învăț să mă cunosc mai bine. Și partenerul ți-l cunoști mai bine astfel“ , povestește Delia.

Cu diva Delia, dar şi cu colegii săi din juriu, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, în cel mai nou sezon X Factor – mai mult decât voce, la Antena 1.

Horia Brenciu, către Delia: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi”... Toamna asta, Jo lasă patul ei de acasă! Fosta concurentă X Factor trăiește o DRAGOSTE NEBUNĂ în primul său videoclip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x