Antena Căutare

Din centrul de plasament pe marea scenă X Factor! „Atunci când emoțiile nu sunt constructive, îți dau un soi de încrâncenare de care trebuie să scapi”

Sebastian Hădărean are 19 ani și este absolvent al unui liceu sportiv, a făcut mulți ani judo și handbal, însă cea mai mare pasiune a sa este muzica, iar aceasta îi folosește și pentru a-i vindeca rănile sufletești. Sebastian, care de la vârsta de zece ani locuiește în plasament, are nu mai puțin de 24 de frați prin alianță, însă are o relație apropiată cu toți.

Tânăr și cu multă determinare, Sebastian vrea să treacă și de Bootcamp pentru a-și vedea visul cu ochii și de a cânta live în fața juraților și a susținătorilor săi. A ales o piesă a celor de la 3rei Sud Est, iar primele semne nu sunt promițătoare. Vedetele din juriu par puțin dezamăgite de ceea ce au auzit, dar speranța moare ultima pentru că hotărârea va fi luată de un singur om.

Totul este posibil pe scena X factor. Lilian Dobândă se visează în următoarele faze ale show-ului, dar Ștefan are ultimu... Ce nebunie pe final de seară... Scena X Factor s-a transformat într-un carusel al schimbărilor! Salvatore Pierluca rămân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x