Antena Căutare

Dj-ul numărul 1 al Americii, Markus Schulz a lansat remixul pentru piesa "Since you've been gone" a proiectului Novaspace. Noul superhit al iernii!

 Dj-ul și producătorul american, Novaspace,  recent premiat cu discul de platină, pentru numărul record de difuzări, dar și Sirius Bpm în 2015 "Redefined", se bucură de un succes fulminant, cu videoclipul piesei "Since you`ve been gone".  

Dj-ul și producătorul american, Novaspace, recent premiat cu discul de platină, pentru numărul record de difuzări, dar și Sirius Bpm în 2015 "Redefined", se bucură de un succes fulminant, cu videoclipul piesei "Since you`ve been gone".


Single-ul, o colaborare cu Joseph Vincent, a fost remixat de Markus Schulz, dj-ul numărul 1 al Americii, pentru că, inevitabil, publicul de peste hotare a început să ceară și această variantă.

Aspectul cel mai interesant îl reprezintă echipă din spate, și anume Markus Schulz și Adina Butar, care manageriaza prospatul proiect lansat. Mai mult de atât, cântăreața noastră, Adina, a contribuit și la scenariul videoclipului, filmat în Los Angeles, în care este evidențiată povestea de dragoste dintre solist și protagonistă.
"Since you've been gone" a ajuns, deja, în topurile din Polonia și Cehia, iar remixul are toate șansele să cucerească întreagă lume, așa că va invităm să-i dați play...ba chiar să o aveți pe repeat!

Surpriză pentru mentor. Olga Verbițchi i-a făcut un cadou fotografic solistului de la Carla's Dreams!... O altfel de prințesă. Loredana Anghelache, de nerecunoscut în urmă cu cinci ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x