Antena Căutare

Domnii prefera blondele. Din 1953. X Factor prefera...blonzii?

Au inceput sub semnul lui Cheloo - Sifon la securitate. Cine e? De fapt, sunt ca muschetarii. Unul pentru toti si toti pentru unul.

Domnii prefera blondele. Din 1953. X Factor prefera...blonzii? Galerie
"Toti pentru unul si unul pentru toti."

Au inceput sub semnul lui Cheloo - "Sifon la securitate. Cine e?" De fapt, sunt ca muschetarii. Unul pentru toti si toti pentru unul.

Tudor Todut, Suranyi Botond, Flavia Hojda, Tudor Gliga, Diana Scripca. Trecerea grupului prin bootcamp nici macar nu e despre blond. E despre armonie. Si despre cum, un potential Factor X poate lucra in echipa. Element care a trecut oarecum neobservat pentru cele mai multe echipe. Instinctul de supravietuire a eclipsat fericirea si multumirea pe care cei opt copii din trupa “Sase blonzi si doi bruneti” le-au trait.

A fost singurul grup care s-a bucurat de ceea ce i se intampla. Toti cruzi, 18 ani si putin. S-au intalnit, s-au placut, s-au inteles. Instantaneu.

Adam Lambert, What do you want from me. A picat ca o manusa. Au improvizat foarte mult, au pastrat linia melodica, au avut o strofa de RAP. S-au auzit toti. Si fiecare. Vorba lui Cheloo – e evident, “pentru a afecta calitatea acestui concurs ar trebui sa ii dam pe toti afara”.

"Au fost cei mai tari!" a apreciat jurata Delia cu bucurie. Venita de la ei.

Lui Bittman i-au placut, “pe cuvantul lui”. Desi i-a intrebat cine ar putea da nota “aia inalta-inalta, Boti!”

Vor scoate untul din ei. Acesti “ei” care nu se asteptau sa fie buni, dar, paradoxal, nu au tremurat de teama ca vor fi slabi.

Si totusi…

Scripca Diana, Marina Anghel, Tudor Gliga – au cantat bine, dar ceilalti “le-au luat fata”. De la Bittman citire. Flavia, nu a vrut deloc sa cante, "are un firicel de voce". Boti e bagat in ceata cu “ce ai facut cu fata aia?”. Razvan "cel trist" si Corina – brunetii din grup sunt si ei luati la puricat de Cheloo si Bittman.

"La dreapta, din pe loc repaus, in culise cu voi!! Uscheala. Pentru ca ne-am saturat de fetele voastre." Chipuri pe care se citeste nedumerirea. Figuri care si-ar dori sa ramana. Ca sa invete mai mult.

“Fara dezamagire, fara crize de isterie, fara plansete si fara urlete!”

ATI TRECUT TOTI!

La X Factor, Politia sta langa..."grupurile infractionale"... Leonte: "La Bootcamp este iadul pe pamant!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x