Antena Căutare

Dorina Vasilaşco e dovada că există femeia PERFECTĂ! Bănică a fost cucerit: "Am un star la microfon"

Fără îndoială, Dorina este una dintre cele mai frumoase concurente de pe scena X Factor de anul acesta. Senzuală, sexy, suavă, bruneta a reuşit să vrăjească juriul şi publicul.

Fără îndoială, Dorina este una dintre cele mai frumoase concurente de pe scena X Factor de anul acesta. Senzuală, sexy, suavă, bruneta a reuşit să vrăjească juriul şi publicul.

În audiţii, Dorina a venit cu încredere în propriile forţe, iar asta s-a văzut de când a apărut pe scenă. A cântat "Milord", a lui Edith Piaf, o piesă care i s-a potrivit perfect, i-a venit ca o mânuşă. VEZI AICI TOT MOMENTUL!

De data aceasta, pentru proba Scaunelor, concurenta a fost pur şi simplu strălucitoare. La propriu! Stăpână pe situaţie, s-a "jucat" cu notele, a "alergat" pe portativ şi ne-a ţinut cu sufletul la gură. Ştefan Bănică şi-a adus aminte de spectacolul pe care Dorina l-a făcut la audiţii şi a ţinut să o laude: "Am un star la microfon".

"Foarte frumoasă alegerea muzicală. Bravo", i-a spus diva Delia. "Dacă ai lua un premiu în această seară, acela ar fi premiul special pentru ţinută", a completat şi Horia Brenciu. De acord cu colegii săi, Ştefan Bănică i-a dat "undă verde" şi a poftit-o pe scaun, pentru că merită!

Nu a mai fost loc pentru Divas și Studio 7! La duel, Delia merge cu trupe una și una!... O interpretare care te răscoleşte! Alexandra Crişan l-a făcut să plângă pe Ştefan Bănică: "Emoţia asta e foarte rar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x