Antena Căutare

Double X nu a dispărut! Cristi Sutaru a scos o melodie!

Double X nu a ajuns în finală, dar Cristi Sutaru nu a renunțat la muzică. Experiența de la X Factor l-a motivat să scoată o piesă care speră că îi va inspira pe ascultători

Double X nu a ajuns în finală, dar Cristi Sutaru nu a renunțat la muzică. Experiența de la X Factor l-a motivat să scoată o piesă care speră că îi va inspira pe ascultători.

„ [Piesa] Mă reprezintă în totalitate, altfel nu aș mai fi compus-o. Consider că rapul care este făcut doar ca să sune bine și e lipsit de substanță nu are nicio valoare. Este vorba despre povestea mea, dar în același timp este și un îndemn pentru cei care nu au încredere în ei", a povestit fostul concurent într-un interviu pentru iqool.ro.

De ce „Trei și șaișpe”? Este vorba de „o mică mare „obsesie” de a mea. Nu sunt genul de om care să creadă în supersiții sau alte chestii de genul, dar în foarte, foarte multe cazuri, când îmi vine inspirația după miezul nopții, este ora trei și șaișpe minute. Pentru mine a devenit un semnal ce-mi spune că lucruri bune sunt pe cale să se întâmple.”

FOTO! Iepurașul X Factor i-a vizitat! Cum au petrecut foștii concurenții Paștele... Ne uimește în fiecare zi! Delia, foooarte sexy într-o ținută surprinzătoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x