Antena Căutare

Dragoș Udilă, erou de benzi desenate în noul său clip, „Scumpă domnișoară”

Dragoș Udilă pare să fie în cel mai bun moment al vieții sale, cel puțin pe plan profesional. După ce a lansat piesa „Anii ce vin”, în colaborare cu jurata Delia și Mike Angello, UDDI a scos o piesă featuring What's Up - „Scumpă domnișoară”

Dragoș Udilă pare să fie în cel mai bun moment al vieții sale, cel puțin pe plan profesional. După ce a lansat piesa „Anii ce vin”, în colaborare cu jurata Delia și Mike Angello, UDDI a scos o piesă featuring What's Up - „Scumpă domnișoară”.

UDDI nu stă o clipă locului. Fostul finalist X Factor a și lansat o piesă nouă, împreună cu nimeni altul decât rapperul What's Up. „Scumpă domnișoară” sună bine de tot, așa cum i-a transmis și un fan cântărețului: „Uddi si What's Up ,o nebunie de piesa . Excelenta combinatie de artisti ,un fel de Ying si Yang romanesc cu un rezultat de nota 10 !”.

Mai țineți minte ce a cântat prima dată UDDI la X Factor? „Georgia on My Mind”!


Andreea Lazăr te lasă cu gura căscată. Iată care e cea mai mare realizare a Sirenei... O altă față a juraților X Factor SUA: Paulina Rubio și Simon Cowell, imitați de concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x