Antena Căutare

Duel tensionat între trupele R-Twins şi Contrast! Au ieşit scântei, iar spectacolul a fost la superlativ

După ce trupele conduse de jurata Delia au oferit un spectacol de neuitat pe scena X Factor, a venit momentul să aflăm cine va merge mai departe.

După ce trupele conduse de jurata Delia au oferit un spectacol de neuitat pe scena X Factor, a venit momentul să aflăm cine va merge mai departe.

În urma votului, publicul a decis: Alessio Paddeu şi Trupa 69 merg în următoarea gală live a show-ului, iar R-Twins şi Contrast trebuie să intre la duel.

Simpaticii fraţi gemeni din Trupa R-Twins au pregătit un moment plin de energie pentru "bătălie" şi au ridicat publicul în picioare.

Trupa Contrast a vrut să demonstreze cu orice preţ că merită să intre în a doua gală live şi cei doi artişti au reuşit să ne lase cu gura căscată. Piesa pe care au ales-o a fost "The monster", cântată de Rihanna şi Eminem. Show, show, show!

Cu toate că a avut de luat o decizie grea, în cele din urmă, diva Delia a ales să meargă mai departe cu grupul Contrast!

Alessio Paddeu este concurentul surpriză al Deliei! Interpretarea sa îţi taie respiraţia... Alexandra Crişan are un dar DIVIN, iar interpretarea din prima gală live este dovada clară! "Mă ridic în picioare î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x