Antena Căutare

DUELUL TRUPELOR! Bravissimo și Tomato se "războiesc" în versuri pentru un loc în etapa următoare!

Republica Moldova vs. Italia. Bravissimo și Tomato sunt nevoiți să se dueleze pentru un loc în Gala cu numărul doi. Oare îl vor convinge pe Horia?

Republica Moldova vs. Italia. Bravissimo și Tomato sunt nevoiți să se dueleze pentru un loc în Gala cu numărul doi. Oare îl vor convinge pe Horia?

Trupa Tomato este prima care pășește pe scenă pentru a demonstra încă o dată că este gata pentru o nouă etapă. Piesa de la Aerosmith - "I don't wanna miss a thing" a emoționat cu siguranță publicul și a făcut inima domnișoarelor să tresalte.

Bravissimo contraatacă cu o piesă la fel de spectaculoasă, Josh Groban - You raise me up, în care vocile lor sună dumnezeiește. Horia este vizibil emoționat, în lacrimi.

"Cine ar mai putea vorbi după un asemenea moment?!", remarcă Răzvan.

"Decizia mea de astăzi se bazează pe un singur lucru: cei care mi-au dat cea mai multă emoție și au șanse să câștige X Factor! Voi merge mai departe alături de Bravissimo!"

Trupa Bravissimo ne-a ținut cu sufletul la gură cu o prestație demnă de GALE!... Timbrul "de nisip" răsună din nou pe scena X Factor! Endy Glikman are un mesaj sensibil și important de transm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x