Antena Căutare

Duminica, in timpul galei LIVE, voi votati cine ramane in competitie, cu un SMS la 1313!

Am ajuns la ultima etapa a concursului X Factor – galele LIVE. Incepand cu aceasta duminica, cei 15 finalisti vor trebui sa dea tot ce au mai bun pe scena, pentru a nu-si dezamagi mentorii si pentru a castiga iubirea publicului.Cei de acasa vor stabili, de acum incolo, concurentii care merita sa ramana in competitie si cel care trebuie eliminat, fara o a doua sansa la castigarea MARELUI PREMIU.

Duminica, in timpul galei LIVE, voi votati cine ramane in competitie, cu un SMS la 1313!
Duminica, voteaza-ti favoritul!

Mai exact, dupa ce finalistii vor interpreta o piesa la alegere, incurajati de mentorii lor – Delia, Cheloo sau Dan Bittman –, cantareata Alesha Dixon isi va face aparitia pe scena. In timpul concertului ei, voi, publicul, veti avea sansa sa va sustineti favoritul printr-un SMS la 1313 de forma: prenume “Iulia”, “Ioan”, “Dragos” la concurenti individuali, numele trupei (daca este cazul) sau numele de familie, acolo unde mai multi concurenti poarta acelasi prenume; in acest caz, textul trimis prin SMS va fi de forma: “Todut”, “Gliga”, “Turcu”, etc.

Doi concurenti pleaca acasa: unul eliminat de public, altul de juriu

Dupa STOP vot, concurentul care va obtine cele mai putine voturi va pleca acasa.

Asta nu inseamna ca juriul nu va avea nimic de spus in prima gala LIVE. Dupa eliminarea din partea publicului, alti doi concurenti care au fost cel mai putin apreciati de telespectatori (dupa numararea voturilor), vor intra la duel.

Aici intervin juratii. Ei vor decide cine va pleca acasa, dupa confruntare.

La sfarsitul galei, ne vom lua ramas bun de la doi dintre cei 15 finalisti.

Nu uitati sa urmariti prima editie a galelor LIVE, duminica, de la 20.30 si sa va votati favoritul, printr-un SMS la 1313!

Regulamentul de vot AICI

One Direction, celebra trupa formata la X Factor UK, va saluta!... "Lupta" pentru Raduly Botond a inceput: Un post de radio local indeamna ascultatorii sa-l voteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x